DHL’den dev reklam kampanyası

DHL’den dev reklam kampanyası

 Dünyanın lider hızlıhava taşımacılık şirketi DHL Express, “Uluslararası Uzmanlık” reklam kampanyası ile 25 farklı dilde ve 42 önemli pazardaki...

 

Dünyanın lider hızlıhava taşımacılık şirketi DHL Express, “Uluslararası Uzmanlık” reklam kampanyası ile 25 farklı dilde ve 42 önemli pazardaki ulusal ya da uluslararası medyada toplam 280 TV istasyonu üzerinden izleyicilerle buluşacak. Türkiye’de ise, 7 TV kanalı, 5 radyo istasyonu, 5 ulusal gazete, dergiler ve dijital ortamda yayına girecek. 360 basılı yayımda yer alan bin 100’ün üzerinde ilan çalışmasında da, DHL Express’i rakiplerinden ayrıştıran hız, verimlilik ve güçlü müşteri hizmetlerine vurgu yapılıyor.

DHL Express CEO’su Ken Allen ve DHL Express Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi; 23 Eylül 2011 günü The Marmara Taksim Hotel’de düzenlenen basın toplantısında, bu yıl Türkiye pazarında kaydettikleri gelişmelerin yanı sıra 2012 hedefleri ile 42 büyük küresel pazarda uygulanmaya başlanan “Uluslararası Uzmanlık” kampanyası hakkında bilgi verdiler.

DHL Express Türkiye Bölge Direktörü Michel Akavi, krizin etkilerinin yavaş yavaş azaldığı 2010 yılında toplam cironun 2009’a göre yüzde 15 oranında arttığını, bu oranın Ağustos 2011 itibarı ile yüzde 30’u aştığını söyledi. Akavi, “Ciroda ve toplam işlem hacmimizdeki bu artış, Türkiye ekonomisinin de doğru yolda olduğunun bir göstergesidir. Bu yıl büyümemize paralel olarak istihdamımızda da yüzde 10’luk bir artış yaşandı” dedi.

2012’ye ilişkin beklentilerinin ise daha yüksek olduğunu vurgulayan Akavi, sözlerini şöyle sürdürdü:

“DHL Express, Türkiye’deki öncü ve lider konumunu koruyacak. Ülkemizin potansiyelini ve önümüzdeki yıllarda  bir taşımacılık üssü olma olasılığını dikkate alarak hizmet ağımızı geliştireceğiz. Ülkemizde adeta ihracatın nabzını tutuyoruz. Türkiye 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefine yürürken, biz de altyapı ve istihdam artırıcı yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bina, ekipman ve personel yatırımlarımız sürecek. Yeni ürünler, hizmet merkezleri ve servis açılımlarının yanı sıra, uluslararası kurye sektörüne komşu alanları da izliyoruz.”

Çevrenin korunmasına da büyük önem verdiklerini söyleyen Akavi, şunları kaydetti: “Hedefimiz dünya genelinde ve Türkiye’de karbon ayak izimizi, yani atmosfere olan karbondioksit salınımlarımızı yüzde 30 oranında azaltmak. Tabii bu konuda atılması gereken adımlar ve somut yatırımlarımız bulunuyor. Almanya’nın Bonn kentinde bulunan DHL Innovation Center’da önemli çalışmalar yürütülüyor. Ayrıca mevcut ülke satın alma bütçemizin önemli bir bölümünü çevreci ve sürdürebilirlik içeren alanlara kaydırdığımızı söyleyebilirim. 2011 yılında toplam 1 milyon euro değerinde araç alımı gerçekleştiriyoruz. Genel müdürlüğümüz dahil tüm hizmet merkezlerimiz ve operasyonlarımızdaki yakıt ve elektrik tüketimimizi kayıt altına alan online bir ölçüm ve raporlama sistemini devreye soktuk. Sonuçları izliyor ve tüketimi azaltıcı önlemler alıyoruz.”

DHL çalışanlarına yatırım yapıyor

DHL Express’in başlattığı “Uluslararası Uzmanlık” reklam kampanyası kapsamında gerçekleştirilen sertifikalı eğitim programına katılan şirket çalışanları, “Uluslararası Uzman” ünvanını kazanıyor.

DHL Express CEO’suKen Allen dünyanın bir numaralı hızlı hava taşımacılık şirketi konumuna çalışanları sayesinde geldiklerine dikkat çekerek, “Uluslararası pazarda başarılı olmak ve rekabet avantajı sağlamak için çalışanlarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çalışanlarımızın servis kalitesini daha da artırmak amacıyla Sertifikalı Uluslararası Uzmanlık (CIS) programı başlattık. Şirketimiz tarafından tasarlanan program, Ekim 2011’e kadar 100 bin DHL Express çalışanı tarafından tamamlanmış olacak” dedi.

Küresel altyapılarını sürekli yenileyerek hızlı hava taşımacılığı sektöründeki “Uluslararası Uzman” konumlarını güçlendirdiklerini belirten Allen, “Sektörün lider kuruluşu olarak, müşterilerimizin en hızlı ve en güvenilir şekilde dünya genelinde en fazla noktaya ulaşmalarını sağlıyoruz” diye konuştu.

 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.