DHL Express Türkiye, dördüncü kez “En İyi İşveren”

DHL Express Türkiye, dördüncü kez “En İyi İşveren”

DHL Express, Türkiye ile birlikte tüm bölgelerde sertifika alan tek şirket; ekspres teslimatta dünya lideri ve En İyi Global İşveren olarak seçilen 13 şirketten biri oldu

DHL Express Türkiye, çalışanlarına sağladığı koşullar ve insan kaynakları yönetimindeki başarılı performansıyla üst üste dördüncü kez “En İyi İşveren” sertifikasının sahibi oldu. Lojistik ve ekspres teslimatta dünya lideri olan DHL Express, aynı zamanda “En İyi Global İşveren” olarak seçilen 13 şirketten biri ve tüm bölgelerde sertifika alan tek şirket oldu. 

Bağımsız bir kuruluş olan Top Employers Institute tarafından yürütülen sertifikalandırma süreci, titizlikle yapılan bir İK araştırmasının sonuçlarına dayanıyor. Tüm kıtalara yayılmış olan DHL Express, 59 farklı ülkede en iyi işveren olarak sertifikalandırıldı. Böylece, DHL Express üst üste dördüncü yılında da En İyi Global İşveren seçilen sadece 13 şirketten biri olarak dünyanın her tarafında çalışanları için aynı standardı uyguladığını bir kez daha kanıtladı.

DHL Express Türkiye CEO’su Claus Lassen, “Çalışanlarımız, DHL Express için çok önemlidir. Global taşıma ağımızın omurgasını oluşturuyor, ellerinden gelenin de fazlasını yaparak bizi rakiplerimizden farklılaştırıyorlar. Hepsinden daha önemlisi, çalışanlarımız mükemmel müşteri deneyimini sağlıyorlar. Dolayısıyla, çalışanlarımıza yaptığımız yatırımların, En İyi İşverenler Enstitüsü gibi kuruluşlar tarafından takdir edildiğini görmek bizim için son derece memnuniyet verici. Sürekli olarak çalışanlarımız ile temasta kalarak onları hem profesyonel hem de kişisel olarak motive etmenin yeni yollarını arıyoruz. Örneğin, zamanını hayır işlerine adayan çalışanlarımızı ödüllendirmeye yönelik ‘DHL’in Kalbi Var’ yarışmamız, hem işine hem de yaşadığımız topluma fayda sağlayan işlere imza atan ve kişisel adanmışlık sergileyen çalışanlarımızı takdir etmemize imkan verdi,” dedi.

DHL Express Türkiye İnsan Kaynakları ve Kaliteden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayla Çetinbora ise, “DHL Express, dünya çapında 220’yi aşkın ülke ve bölgede yaklaşık 100.000 uluslararası uzmana istihdam sağlıyor. Böylesine çeşitli ve küresel bir işgücü ile İnsan Kaynakları departmanımız, yetenekli kişileri şirkete katmak ve elde tutmak için cazip çalışma koşullarını yaratmak, Tek Vücut olarak faaliyet gösteren bir ağı beslemek ve şirketimizin hızla değişen bir dünyada başarısını sürdürülebilir kılmak için hayati bir rol oynuyor. En İyi İşverenler Enstitüsü gibi saygın bir kuruluş tarafından dünyanın en iyi işverenleri arasında gösterilmek, DHL’i, çalışanların her sabah işe gelmekten keyif aldığı, şirkete olan katkılarından ötürü takdir edildikleri, profesyonel anlamda kendilerini geliştirebildikleri ve tam potansiyellerini gerçekleştirebildikleri bir yer yapmak için harcamış olduğumuz çabaların en iyi şekilde takdir edilmesi anlamına geliyor,” diye konuştu.

Top Employers Institute, şirketleri lider gelişimi, performans yönetimi, kariyer yönetimi, ücretlendirme ve yan haklar, işgücü planlaması, yetenek stratejisi, işe alım, öğrenme, gelişim ve kültür gibi kilit disiplinlerdeki başarıları göz önüne alınarak değerlendiriyor. “En İyi İşveren” unvanını da tüm şartları yerine getirerek çalışanların mesleki ve kişisel gelişimi için en iyi çalışma koşullarını sağlayan şirketlere veriyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum