DHL Bursa 10 yaşında

DHL Bursa 10 yaşında

 Bursa'daki ilk ofisini ;  Excel adı altında Bursa müşterileriyle buluşturan Dhl Global Forwarding , 10  yıl içerisinde çok hızlı bir büyüme...

 

Bursa'daki ilk ofisini ;  Excel adı altında Bursa müşterileriyle buluşturan Dhl Global Forwarding , 10  yıl içerisinde çok hızlı bir büyüme gösterdi.

Bursa'daki yapılanmasını 1 kişiyle başlatan DHL Global Forwarding ,bugün 13 kişiyle yoluna devam ettirmektedir. Büyümesine paralel olarak hem personel yatırımında, hem de altyapı yatırımlarında sürekli kendisini yenileyen Bursa ofis 3 kez ofisini yeniledi ve son olarak da ,2011 -aralık ayında 4.ofisine taşındı.

Rotasını,Bursa müşterilerinin beklenti ve taleplerine gore belirleyen Dhl Global forwarding, deniz yolu flc&lcl ,hava yolu kargo taşımacılığı, Endüstriyel proje taşımacılığı yanında, end to end solutions kapsamında da hizmet vermektedir.

DHL Global Forwarding bu yıl daha dinamik ve agresif büyüyecek...

Geçtiğimiz yılı oldukça verimli geçiren DHL Global Forwarding Güney Marmara Bölge Müdürlüğü ,bu yıl geçmiş dönemlere göre daha dinamik ve agresif bir büyüme hedefliyor.

Deutsche Post DHL bünyesinde faaliyet gösteren DHL Global Forwarding Taşımacılık A.Ş., hava taşımacılığındaki liderliğinin yanısıra deniz taşımacılığında da adından söz ettiriyor.

Merkez büyümesine paralel bölgesel yapılanma anlamında da güç kazanan DHL Global Forwarding Taşımacılık, sanayi kenti Bursa’da da sektör lideri olmayı hedefliyor .

Konu ile ilgili olarak DHL Global Forwarding yönetimi , Güney Marmara Bölge Müdürlüğü’nün bulunduğu Bursa ofisi yenilediklerini ve Bursa yapısını güçlendirdiklerini  müşterilerinin kolayca ulaşabilecekleri 280 metrekarelik kullanım alanına sahip yeni bir ofise taşındıklarını söyledi.

Bununla birlikte insan kaynaklarında yeni yatırımlar yaptıklarını , çalışan sayısını  13’e çıkardıklarını belirttiler. “Özellikle Hava kargo ürün çeşitliliğimiz ve sürdürülebilir, kaliteli servis yatırımlarımızla, Bursa’da da bir önceki yıla göre bizi çok daha iyi bir dönemin beklediğini öngörmekteyiz. 2011 yılında Avrupa’da ve Kuzey Afrika’da yaşanan siyasi, sosyal ve ekonomik değişimlerin etkisinin 2012 yılında da devam edeceği düşünülse de, sanayici ve iş adamlarımızın, alternatif enerji kaynakları ve  alternatif pazarlara verdiği önem sonucu  attıkları adımların meyvelerini, 2012 yılında da almaya devam edeceğimizi düşünüyoruz.

Özellikle Hindistan, Ortadoğu, Rusya, Güney Afrika, Latin Amerika pazarları ülkemiz ekonomisinde ve dış ticaretinde önemli gelir kapısı haline gelmeye devam edecektir.

DHL Global Forwarding olarak  2012 yılı ve sonraki dönemlerdeki hedefimiz, hava kargo taşımacılığındaki liderliğimizi korumak, pekiştirmek , deniz yolu ve proje taşımacılığındaki iş hacmimizi de artırarak müşterilerimize lojistik ihtiyaçları doğrultusunda tam destek vermektir” dediler.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.