Devmarin, M/V BAKU ve M/V ASKABAT gemilerini Manta Denizcilik'e sattı

Devmarin, M/V BAKU ve M/V ASKABAT gemilerini Manta Denizcilik'e sattı

Mecit Çetinkaya'nın Yönetim Kurulu Başkanlığını üslendiği İstanbul merkezli Manta Denizcilik Şirketi, Devmarin'in mülkiyetinde bulunan M/V ASKABAT ve M/V BAKU isimli kuruyük gemilerini satın alarak filosuna kattı.

İstanbul merkezli Devmarin'in şirketinin mülkiyetinde bulunan M/V ASKABAT ve M/V BAKU isimli 19 bin DWT taşıma kapasiteli ikiz kuruyük gemileri, Manta Denzicilik Şirketine satıldı.

Deniz Haber Ajansı'nın edindiği bilgiye göre, 2001 ve 2002 yılında Deniz Nakliyat adına Haliç Tersanesi'nde inşa edilen ve daha sonra DEVAL Denizcilik Şirketine devredilen 165 metre boyunda, 13 metre genişliğinde ve 19 bin DWT taşıma kapasitesine sahip M/V ASKABAT ve M/V BAKU isimli kuruyük gemileri, Manta Denizcilik Şirketine satıldığı kaydedildi.

Manta Denizcilik Şirketi tarafından, geçen ay satın alınan gemilere Panama bayrağı çekilirken, M/V BAKU gemisinin ismi M/V IPEK OBA olarak değiştirilirken, M/V ASKABAT gemisinin ismi de M/V MUSA OBA olarak kayıt altına alındı.

Manta Denizcilik Şirketi'nin, son dönemde ikinci el satın almalarla birlikte filsounda gemi sayısı 17'ye yükselirken, taşıma kapaistesi ise 500 bin tonu aştı.

manta_askabat_buyuk.jpg

manta_baku_buyuk.jpg

DENİZ HABER AJANSI

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum