Devlerin jantçısı halka açılıyor

Devlerin jantçısı halka açılıyor

Dünyanın en büyük jant üreticilerinden biri olan ve Aydın’dan 80 ülkeye ihracat yapan Jantsa, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) işlem...

Dünyanın en büyük jant üreticilerinden biri olan ve Aydın’dan 80 ülkeye ihracat yapan Jantsa, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) işlem görmeye başlıyor.

Hyundai, Volvo, Mitsubishi, Karsan, Otokar, Temsa, Bomag, Merlo, Claas, Kassbohrer, Tırsan ve BMC’nin de aralarında bulunduğu otomotiv sektörünün öncü markalarının jantlarını üreten Jantsa, 1979 yılından bu yana sürdürdüğü çok ortaklı yapısını İMKB’ye taşıyor. 2011’de 137 milyon TL ciro elden Jantsa’nın aynı yıl, öz kaynakları 75 milyon TL, net kârı ise 11 milyon TL olarak gerçekleşti. Türkiye’nin ulusal sermayeli en büyük jant üreticisi Jantsa, üretiminin yüzde 65’ini ihraç ediyor. Ticari, tarımsal, endüstriyel ve savunma sanayisine yönelik jant üretimi yapan Jantsa, 80 ülkedeki 250 bayisiyle bini aşkın müşterisine hizmet veriyor. antsa, Turkish Yatırım aracılığıyla İMKB’ye kote olacak ve İMKB 2’inci Ulusal Pazar’da işlem görecek.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.