Denizlili lojistik firmaları Pirelli 01 serisi ile buluştu

Denizlili lojistik firmaları Pirelli 01 serisi ile buluştu

Taşıma ve ulaştırma firmalarının akaryakıttan sonra en büyük maliyetini oluşturan lastik, üreticileri daha uzun kullanım ve daha tasarruflu lastik üretmek...

Taşıma ve ulaştırma firmalarının akaryakıttan sonra en büyük maliyetini oluşturan lastik, üreticileri daha uzun kullanım ve daha tasarruflu lastik üretmek için bir yarışa soktu. Maliyetlerin yanı sıra lastikte etiketleme uygulaması bu yarışı hızlandırmıştır. Bu yarışta en iyi derecelerle rakiplerini geride bırakan Pirelli 01 serisi ağır vasıta lastikleri Denizli’nin lojistik firmalarına tanıtıldı.

Denizli Dedeman Park Otel’de, çok araçlı filolara tanıtımı yapılan Pirelli 01 serisi ağır vasıta lastikleri düşük dönme direnciyle ağır vasıta lastikleri arasında en iyi değerleri alarak rakiplerini geride bıraktı. Hazır beton, lojistik ve turizm taşımacılığı yapan firmalarının yoğun katılımıyla gerçekleşen tanıtımda lastiğin yakıt tüketimine etkileri yanı sıra ıslak zeminde fren mesafesi gibi güvenlik performansları da anlatıldı.

Çoklu kullanım ömrü ile para  tasarrufu

Yeni 01 serisi ağır vasıta lastikleri her türlü yol koşulunda kullanıma uygun; kış, uzun yol, bölgesel, şantiye ve treyler olmak üzere tüm koşullar için tüketicisine birçok desen seçeneği sunuyor. Aromatik yağlar içermemesi ve karbondioksit salınımını azaltan teknolojisi ile 01 serisi Pirelli lastiklerinin farkını yansıtıyor. Pirelli 01 serisi lastikler çoklu kullanım ömrü ile de ekonomik sürüşü sunuyor. Diş açma ve güçlü karkas yapısı ile 2 kez kaplanabilme özelliği sayesinde ömrünü hemen hemen 4’e katlıyor. 01 serisi bu özellikleriyle Pirelli’nin çevreye olan hassasiyetini de desteklemiş oluyor.

Islak zeminde C ve B arasındaki fren mesafesi yüzde 17

01 serisinin yeni üyesi treyler ve semi-treyler için özel olarak üretilen ST:01 lastiklerinin 19,5” ve 22,5” jantlarda bir ölçü dışında bütün ölçülerde, ıslak zeminde yol tutuşu “A” etiket değeri, FH:01 ön aks lastiklerinin birçok ölçüsü ise dönme direncinde “B” etiket değeri ile kullanım sırasında yakıt tasarrufu ve çevreye olan etkilerini azaltıyor.  Islak zeminde fren mesafesi bir lastiğin en önemi güvenlik kriterlerinden birini oluşturuyor. Örneğin C ve B aralığındaki ağır vasıta lastikleri arasında yüzde 17’ye kadar fren mesafesi farkı bulunabiliyor.

Türk Pirelli Ağır Vasıta Lastikleri Pazarlama Koordinatörü Oktay Ginalli: “Ağır vasıta alanındaki 100 yıllık bilgi birikimi ve deneyimlerimizi bir araya getirerek tüketicilerimize sunduğumuz yeni 01 serisi ağır vasıta lastiklerimiz performans ve uzun ömürden taviz vermeden sürüşü keyfe dönüştürüyor. Patenti sadece Pirelli’ye ait olan 01 Serisi lastiklerimiz teknolojiyle harmanlanarak, yakıt tasarrufu, yüksek kilometre, düşük karbondioksit salınımı ve konfor imkânı sunuyor. Ayrıca çoklu kullanım ömrüyle de taşıma ve ulaştırma maliyetlerinin yanı sıra hammadde kullanımını da en aza indiriyor.  ” dedi.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.