Denizcilik sektörü kredileri uzatıldı

Denizcilik sektörü kredileri uzatıldı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Libya, Suriye ve denizcilik sektörüne yönelik bankalarca kullandırılan krediler ve diğer alacaklar hakkında...

Denizcilik sektörü kredileri uzatıldıBankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Libya, Suriye ve denizcilik sektörüne yönelik bankalarca kullandırılan krediler ve diğer alacaklar hakkında uygulanan hükümlere ilişkin süreyi, 31 Aralık 2014'e kadar uzattı.

BDDK'nın, Bankalarca Kredilerin ve Diğer Alacakların Niteliklerinin Belirlenmesi ve Bunlar İçin Ayrılacak Karşılıklara İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Libya ve Suriye'de yerleşik gerçek ve tüzel kişiler ile söz konusu ülkelerde ve/veya bu ülkelere yönelik faaliyetleri bulunan gerçek ve tüzel kişilere bankalarca kullandırılan krediler ve diğer alacaklar hakkında belirtilen hükümlerin uygulanma tarihi, 31 Aralık 2013'ten 31 Aralık 2014'e uzatıldı.

Bankalarca denizcilik sektörüne kullandırılan krediler ve diğer alacaklar hakkında belirtilen hükümlerin uygulanma tarihi de 31 Aralık 2014'e uzatıldı.

Yönetmelik, 1 Ocak 2014'ten geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.