Denizcilik sektörü Haliç Tersanesi’nde buluştu

Denizcilik sektörü Haliç Tersanesi’nde buluştu

Denizcilik sektörü temsilcileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları Genel Müdürü Yakup Güler’in sektör buluşması davetine katıldılar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Ulaşım Daire Başkanı Adil Karaismailoğlu, TURYOL Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Can, Dentur-Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Morgül, Mavi Marmara Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sina Şen, yönetim kurulu üyeleri ile yöneticilerden oluşan denizcilik sektörü temsilcileri  Şehir Hatları Genel Müdürü Yakup Güler’i makamında ziyaret etti.

Şehir Hatlarının ev sahipliğinde biraraya gelen sektör temsilcileri Yakup Güler ile sektörel konuları konuştular. İstanbul’un kent içi ulaşımında denizin önemli bir alternatif oluşturduğunun altını çizilen görüşmede dünyanın sayılı su yollarından İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilen seferlerin büyük bir titizlik içinde yapılması gerektiğinin üzerinde duruldu.

Sektörel buluşmaların rutin olarak devam edeceğini dile getiren ŞH Genel Müdürü Yakup Güler, katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. Genel Müdür Yakup Güler sektör temsilcilerine tarihi Haliç Tersanesi’ni gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İstanbul’un sahip olduğu tarih ve kültür değerlerini denizcilik alanında da mutlaka yaşatılması gerektiğini ifade eden Güler, geçmişimizden aldığımız kültürel ve manevi güçle İstanbullulara güvenli, konforlu ve sürdürülebilir deniz ulaşımı hizmeti sunmak istediklerini söyledi.

Görüşmenin ardından Şehir Hatları Genel Müdürü Yakup Güler Haliç Tersanesi’nden misafirlerini yolcu etti.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.