Denizcilik fuarı için geri sayım

Denizcilik fuarı için geri sayım

Hem denizde hem karada 200’ün üzerinde yelkenli ve süperyatın sergileneceği Uluslararası Boat Show Euarisa Fuarı, 17-25 Şubat tarihlerinde Tuzla Viaport Marina’da gerçekleşecek. Fuar, dünyaca ünlü tekne firmaları ile yerli üreticileri bir araya getirecek.

Tuzla Viaport Marina’da yılda iki kez düzenlenen fuar, 2018’in de ilk denizcilik fuarı olacak. Uzun yıllardır sadece karada düzenlenen ve 25 metre üstü teknelerin katılamadığı kara fuarını, Viaport Marina’ya taşıyan Boat Show Eurasia, hem denizde hem karada teknelerinin sergilemesini sağlayacak. 25 bin metrekare kapalı, 25 bin metrekare deniz üstünde olmak üzere 50 bin metrekare alanda düzenlenecek fuarda, dünyanın en ünlü tekne üreticileri yeni modellerini denizseverlere sunacak.  

100 bin ziyaretçi 

Yaklaşık 100 bin ziyaretçinin hedeflendiği fuarın direktörü Dilek Karaduman, “Hem karada hem denizde yapılan bir fuar olduğu için lojistik ve nakliye masrafları oldukça düşük ve cezbedici. Uluslararası markaların 20’den fazla katamaran, süper ve megayat modellerini ilk kez bu fuarda göreceğiz. Deniz kültürünün yaygınlaşmasına yönelik sosyal projelerin de hazırlandığı fuarımızda en büyük teknenin Türk tersanelerinde yapılan tekne olmasını amaçlıyoruz. 30 metre üzerinde olacak bu tekne fuarımızın çıkış noktası olurken bize gurur verecek ve dünyaya Türk yat sanayinin geldiği teknoloji ve kaliteyi temsil edecek” dedi. (milliyet)

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.