Denizci öğrenciler büyük planlarla uzun yollar katetti

Denizci öğrenciler büyük planlarla uzun yollar katetti

Denizci Öğrenciler Derneği her bireyine değer veriyor ve onlar için uzaklık tanımaksızın hizmet götürüyor.

DÖDER uzun süredir planlanan Türkiye Turnesi'ni 19. dönem yönetimi ile gerçekleştirdi. 19. dönemin başlıca hedeflerinden biri derneğe yeni bir vizyon ve misyon katıp değişen dünya gelişen sektör diyerek her daim yenilikçi bir topluluk yaratmaktı ve bunun ilk göstergesi gerçekleştirilen Türkiye turnesi oldu. Yapılan turnenin amacı daha fazla topluluğa derneğin  sesini duyurmak ve geçmişten gelen bağların mesafe engeli yüzünde körelmesini önlemekti ve turne çerçevesinde bunu başarıyla gerçekleştirdi.

Denizci Öğrenciler Derneği her bireyine değer veriyor ve onlar için uzaklık tanımaksızın hizmet götürüyor. Başlıca hedefleri için sadece bir çemberin sınırları içinde kalmanın bağlayıcı ve gelişmeyi önleyici olduğunu düşünüyor. Çember ne kadar genişlerse o kadar aktif ve bilinçli gencin sektör dinamiğine fazlasıyla hazır olacağını ve yine çemberin gelişmesiyle dernek katılımcılarına sağlanan imkanların sınırlarının çokça genişleyeceğini düşünüyor. Büyük bir fedakarlıkla çaba gösteren derneğin türkiye turnesinde gördüğü eşsiz ilgi emeklerinin yerine ulaştığının en büyük kanıtı oldu.

Denizci Öğrenciler Derneği'nin Türkiye turnesi kapsamında ziyaret ettiği yerler:  İstanbul Üniversitesi, T.C. Piri Reis üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, Karamürsel Denizcilk Meslek Yüksekokulu, Yalova Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi.

doder-turne-(2).jpgdoder-turne-(3).jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.