DEFMED İzmir, İstanbul'da buluştu

DEFMED İzmir, İstanbul'da buluştu

Dokuz Eylül Denizcilik Fakültesi mezunları Istanbul Hayal Kahvesi'nde Kahvaltıda biraraya geldi.

Organizasyonu Angora Denizcilik ve Ticaret ltd firmasından 1997 Mezunu Hakan ÇENDİK ve 1998 Mezunu Ömer ÖRTEL, Aqua Chartering LTD firmasından 2007 Mezunu Melike Aysu GÜRGAN ve Nergis ERGÜN tarafından yapılmış olup. Moderatörlüğünü ilk mezunlardan Grena Denizcilik ve Lojistik firmasından 1993 Mezunu Serhan Polat ve DEFMED Başkanı Orçun ERBAYRAKTAR yapmıştır.

Denizcilik sektöründe Armatörlük/Gemi İşletmeciliği/Forwarding/Brokerlik Lojistik ve Liman işletmeciliği gibi çeşitli alanlardaki mezunlarının Türk Denizciliği’nde sözü geçen bir STK olmak adına hedefler koyup işbirliği ve dayanışmayı artırmak için bir araya geldiler.

Mezunların sorunları ve işbirliği için tavsiyelerde bulunuldu, Sektöre kazandırma ve stajlar için okul,mezunlar dernegi (DEFMED) ve mezunların olduğu işletmelerin kordinasyonu için bilgi agı oluşturmasına karar verildi.

-Deniz Ticaret Odaları,KOSDER,GEMIMO, Gemi Broker’lar Derneği v.B. kuruluşlarda daha etkin olmak, karar verici seviyelere yükselecek mezunlarına destek vermek için konsensus oluşturuldu.

defmed-istanbul-kahvalti-(1).jpg

 

katilimci-listesi-001.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.