Dakar 2014’ü internet TV’den takip edin

Dakar 2014’ü internet TV’den takip edin

Dünyanın en ünlü rallisine geri sayım devam ederken Iveco Petronas De Rooy takımı tarafından kullanılacak Iveco araçlarındaki hazırlıklar da tamamlanıyor....

Dakar 2014’ü internet TV’den takip edinDünyanın en ünlü rallisine geri sayım devam ederken Iveco Petronas De Rooy takımı tarafından kullanılacak Iveco araçlarındaki hazırlıklar da tamamlanıyor.

16 Gün boyunca, rallinin başlangıcına dek geri sayım yapacak ve meraklı hayranları bilgilendirecek www.iveco.com/dakar açıldı. Hayranlar, site aracılığıyla yarış başlangıcına dek Iveco araçlarının sırlarını öğrenebilir, sonrasında da adım adım Güney Amerika’dan gelecek günlük güncellemelerle yarışı takip edebilirler.

Web sitesi, dünyanın en zorlu ve talepkâr yarışının hikâyesini anlatıyor. Bu yıl, Iveco takımı; Arjantin, Bolivya ve Şili’den geçecek. Web sitesi, İngilizce ve İspanyolca olarak yayın yapacak; her gün takımın sonuçları, performans verileri ve doğrudan sağlanan medya içeriğini paylaşacak.

Bu yılın yeniliği sosyal ağ çalışmaları: Sosyal medya çubuğu, Iveco’nun son gelişmeleri yazılı ve görsel materyallerle paylaştığı Facebook, Twitter, Youtube, Flickr ve Google Picasa hesaplarına bağlantı içerecek.

Sitede ayrıca Iveco’nun Dakar Rallisindeki öyküsüne adanan bir bölüm de var: Her yıl milyonlarca izleyiciyi toplayan Dakar’da, takımın affetmeyen yollardaki geçmiş başarıları yer alıyor.

Son olarak, “Dakar’dan işinize” bölümü, Iveco müşterilerine günlük madencilik işlerinde olduğu kadar Dakar gibi zorlu koşullarda da güvenilirliği ile bilinen Yeni Trakker’ı keşfetme fırsatı veriyor. Bu tarz bir etkinlik, aracın performansını ve güvenilirliğini zorlu koşullarda test etmek için harika bir fırsat.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.