Conti Akademi’den “Okula Dönüş” mezuniyeti

Conti Akademi’den “Okula Dönüş” mezuniyeti

Continental Türkiye’nin yetkili satıcılarını sektör profesyonelleri ile buluşturduğu “Conti Akademi” yeni eğitim-öğretim yılına hızlı giriş...

Continental Türkiye’nin yetkili satıcılarını sektör profesyonelleri ile buluşturduğu “Conti Akademi” yeni eğitim-öğretim yılına hızlı giriş yaptı.

15 – 16 Eylül tarihlerinde yetkili satıcı çalışanlarını mezun eden “Conti Akademi” yıl boyunca farklı eğitimlerin verileceği bir platform olmaya devam edecek.

Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi işbirliğinde yıl boyunca yetkili satıcılara çeşitli eğitimler verilen “Conti Akademi”, Continental Türkiye’nin yetkili satıcılarından sonra, bünyesindeki çalışanları da mezun etti. 15 ve 16 Eylül tarihlerinde iki gün süren “iletişim becerileri” ve “satış ve hizmet süreci” isimli özel eğitim programlarına dahil olan çalışanlar, eğitim sonrası gerçekleştirilen törenle kep attı.

Continental Türkiye Satış Direktörü Teoman Görgün “Yalnızca yetkili satıcılarımız değil, satıcılarımızın kendi bünyelerinde çalışanları da Conti Akademi çatısı altında buluşturmak istedik. Eğitimlerimiz müşterilerimizle buluşan yetkili satıcılarımızın alanlarında uzman oldukları konular dışında da kendilerini geliştirebilmeleri için fırsat sunuyor. Bunu yaparken hem yetkinlik hem de tüketici odaklı çözümleri artırmayı planladık. Çünkü her bir çalışanın yaşama bakış açısının ve yaşamdan beklentisinin birebir iş yapış biçimine yansıdığını biliyoruz. Continental olarak bu farkındalığı artırabilmek ve hayatın her alanında iletişime yansıtabilmek için gerekli fırsatları sunmanın görevimiz olduğunu düşünüyoruz.” sözleriyle platformun yaşam amacını ifade etti.

Doğru ürünü doğru müşteriyle buluşturmanın öneminden yola çıkarak kurulan “Conti Akademi”nin en son kep atma töreni Haziran ayında gerçekleştirilmişti. Platfom, Türkiye çapındaki tüm yetkili satıcılarını mezun edene kadar eğitimlerini vermeye devam edecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.