CMA CGM'nin % 20'si Türk oldu

CMA CGM'nin % 20'si Türk oldu

CMA CGM'den yapılan açıklamaya göre Yıldırım Grubu, 25 Kasım 2010 tarihinde CMA CGM Grubu ile aralarında yapılan anlaşmaya uygun olarak 500 milyon dolar...

CMA CGM'den yapılan açıklamaya göre Yıldırım Grubu, 25 Kasım 2010 tarihinde CMA CGM Grubu ile aralarında yapılan anlaşmaya uygun olarak 500 milyon dolar itfada bulundu.

Bu yatırımın, CMA CGM Grubuna sürdürülebilir bilançosunu güçlendirme ve yatırım planını güvenli kılarak büyümesini desteklemek için ek fon sağlaması açısından önemli bir kaynak oluşturacağı ifade ediliyor.

Yapılan anlaşma uyarınca CMA CGM Grubu hissedarların Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Yeni yuönetim Kurulu  Jacques R. Saade, Rodolphe Saade, Tanya Saade-Zeenny, Farid T. Salem, Tristan Vieljeux, Denis Ranque ve Chiristian Garin, Robert Yüksel Yıldırım, Evren Öztürk ve Ercüment Erdem'den oluştu.

Bugünkü toplantıda Yönetim Kurulu oybirliğiyle Grup Başkanı ve İcra Başkanı olarak Jacques R. Saade'yi atadı. Saade, Rodolphe Saade, Farid T. Salem ve Philippe Soulié tarafından desteklenecek.

Yıldırım Grubunun desteği ile finansal kaynaklarını güçlendiren CMA CGM Grubu, 2011 yılında dünya çapında var olan pozisyonunu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Hacı Yusuf ÖZER - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.