CMA CGM, şubat ayına kadar spot navlun fiyatlarını dondurdu

CMA CGM, şubat ayına kadar spot navlun fiyatlarını dondurdu

Küresel konteyner hattı, 'nakliye endüstrisinde benzeri görülmemiş bir durum karşısında müşterileriyle uzun vadeli ilişkisine öncelik vererek' Şubat ayına kadar tüm spot oran artışlarını durdurma kararı aldı.

Fransız denizcilik devi dün müşterilerine yaptığı açıklamada, önlemin "spot fiyatlar için ve 1 Şubat 2022'ye kadar geçerli olduğunu" söyledi.

Kararı açıklayan Marsilya merkezli nakliye hattı şu ifadeleri kullandı: “Denizcilik endüstrisinde benzeri görülmemiş bir durum karşısında müşterilerimizle uzun vadeli ilişkilerimize öncelik veriyoruz. 2021'in başından bu yana, liman tıkanıklığı ve talep ile deniz konteyner taşımacılığı etkin kapasitesi arasındaki büyük dengesizlik nedeniyle konteyner taşımacılığı spot navlun oranları artmaya devam etti. Piyasa kaynaklı bu oran artışlarının önümüzdeki aylarda devam etmesi beklense de, markalarımız altında işletilen tüm hizmetler (CMA CGM, CNC, Containerships, Mercosul, ANL) için spot navlun oranlarındaki artışları beklemeye almaya karar verdik."

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum