CHP bot kazasının araştırılmasını istedi

CHP bot kazasının araştırılmasını istedi

CHP, Şile'deki kurtarma botu kazasının araştırılmasını istedi. CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, Umut Oran ve Erdoğan...

CHP, Şile'deki kurtarma botu kazasının araştırılmasını istedi. CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, Umut Oran ve Erdoğan Toprak'ın da aralarında bulunduğu 45 milletvekilinin imzasını taşıyan önergede, İstanbul Şile'de batan Volgo-Balt 199 isimli geminin arama-kurtarma çalışmalarına katılmak üzere hareket eden Kıyı Emniyeti-7 tahliye botunda görevli ekibin hayatına mal olan olayın üstünden 1 hafta geçmesine rağmen bu olayın aydınlatılması konusunda henüz somut bir sonuç elde edilemediği belirtildi.

Olay sonrası ciddi iddialar ortaya atıldığı ifade edilen önergede, bunlardan en vahiminin ''görev alan kişilere şartlar uygun olmadığı halde görevlerini yerine getirmeleri yönünde baskı uygulandığı'' iddiası olduğu kaydedildi. Olayın tüm detaylarıyla araştırılarak sorumluları, sebepleri, sonuçları ve bundan sonra alınması gereken önlemler hakkında Meclis Araştırılması yapılmasına acilen ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.