Cevap ve düzeltme metni

Cevap ve düzeltme metni

https://www.lojiport.com/kargo-gemisinde-9-5-ton-kokain-ele-gecirildi-104236h.htm başlığıyla verilen haberimiz, kaynağından doğrulanmadı. Haber hakkındaki düzeltme metnini aşağıda bulabilirsiniz.

https://www.lojiport.com/kargo-gemisinde-9-5-ton-kokain-ele-gecirildi-104236h.htm internet sitesinde Kargo gemisinde 9.5 ton kokain ele geçirildi başlıklı haber ile Gemiciler Denizcilik Nak. Spor Yapı Tes. San. ve Tic. Ltd. Şti.’e yer verilerek; şirketin itibarını zedeleyici, iş piyasası ve toplumda yanlış görüş ve kanılara neden olabilecek tarzda gerçek dışı ifadeler kullanılmıştır. Söz konusu haberde, müvekkil Gemiciler Denizcilik Nak. Spor Yapı Tes. San. ve Tic. Ltd. Şti. hakkında yazılan ifadelerin tamamı asılsızdır.

İlgili haberde, müvekkil Gemiciler Denizcilik Nakliyat’ın ESER isim geminin eski sahibi olduğu yönünde asılsız ifadelere yer verilmiştir. Müvekkil şirketin, şu anda veya geçmiş bir tarihte ESER isimli geminin sahibi olması gibi bir durum söz konusu değildir. Haberde bahsedilen olayla müvekkilin herhangi bir ilgisi yoktur ve söz konusu ifadeler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.

Söz konusu haber yapılırken, herhangi bir resmi kurum veya uluslararası kuruluş dayanak gösterilmemiştir. Gerçeğe aykırı olan durum, kaynaksız ve dayanaksız olarak, müvekkille herhangi bir illiyet bağı olmayacak ve iş piyasası ile toplum üzerinde yanlış kanaatler oluşturacak şekilde haber yapılmıştır.

Müvekkil Gemiciler Denizcilik Nakliyat Spor Yapı Tes. San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin adının geçtiği, bu tür asılsız ve dayanaksız haberlere itibar edilmemesini Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

Gemiciler Denizcilik Nakliyat Spor

Yapı Tes. San. ve Tic. Ltd. Şti. Vekili

Av. Özgür Uzun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.