CEVA’dan Şoförlere özel iftar yemeği

CEVA’dan Şoförlere özel iftar yemeği

 Ceva Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Aslan Uzun ve üst düzey yöneticilerin katılımıyla 4 Ağustos Perşembe gecesi gerçekleşen 1000 kişilik...

 

Ceva Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Aslan Uzun ve üst düzey yöneticilerin katılımıyla 4 Ağustos Perşembe gecesi gerçekleşen 1000 kişilik iftar yemeğinde, Türk lojistik sektörünün küresel pazarda hak ettiği yeri almasındaki en büyük destekçilerinden olan kamyon şoförleri  ile bir araya gelindi.

Dünyanın önde gelen global tedarik zinciri yönetimi şirketlerinden Ceva, her yıl Ramazan Ayı’nda kamyon şoförlerine için düzenlediği 2.Geleneksel İftar yemeğini, bu yıl 4 Ağustos Perşembe akşamı Gebze Marmara Nakliyeciler Sitesi’nde düzenledi.  Ceva Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Aslan Uzun ve CEVA üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği, 1000’i aşan kişiyi konuk etti.

İftar yemeğinde konuşan Ceva Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Aslan Uzun, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yansıtan Ramazan Ayı’nda, siz değerli iş ortaklarımızla bir araya gelmenin mutluluğu içindeyiz. Lojistik sektörü, Türkiye’de en hızlı büyüyen sektörlerden biri ve Ceva olarak, Türkiye’nin yakında dünyanın en önemli lojistik merkezi olacağını düşünüyoruz. Bu doğrultuda, sektöre getirdiğimiz yenilikçi uygulamalarla bu yıl sektör lideri olduk. Türk lojistik sektörünün küresel pazarda hak ettiği yeri alması için, siz değerli iş ortaklarımızla beraber çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepinize destekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.

Ceva, Ramazan Ayı boyunca diğer şehirlerde de iftar yemeği düzenleyerek, kamyon şoförleri ve nakliyeciler ile bir araya gelmeyi sürdürecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.