Ceva Türkiye ödüllere doymuyor

Ceva Türkiye ödüllere doymuyor

?İnsana yatırım yapan kurum? kimliğini benimsemiş ilk lojistik firması olan CEVA, Kariyer.net'in ana sponsorluğunda düzenlenen ve insan kaynakları alanında...

?İnsana yatırım yapan kurum? kimliğini benimsemiş ilk lojistik firması olan CEVA, Kariyer.net'in ana sponsorluğunda düzenlenen ve insan kaynakları alanında başarılı çalışmaları öne çıkarmak ve kamuoyuyla paylaşmak üzere gerçekleştirilen organizasyonda ?İnsana Saygı Ödülü?ne 8. kez değer bulundu.

Lütfi Kırdar Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 16. İnsan Kaynakları Zirvesi'nde verilen 10. İnsana Saygı Ödülleri?nin dağıtımında, aday başvurularını yüzde yüz yanıtlama, en çok istihdam sağlama ve en çok başvuru alma gibi kriterler etkili oldu.

Çalışanlarına verdikleri değerin bir göstergesi olarak insan kaynakları alanında sürekli yenilenen ve gelişen bir politikayla hareket ettiklerini belirten CEVA Türkiye, Balkanlar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika İnsan Kaynakları Direktörü Nihat Çukurkaya, ?Bu özeni sadece çalışanlarımıza değil, adaylarımıza yönelik iletişimimizde de uyguluyoruz. İş arayan arkadaşlarımızın, o süreçte neler hissettiğini ve düşündüğünü göz önünde bulundurarak, olumlu ya da olumsuz değerlendirmelerimizi en adil ve en hızlı bir şekilde onlara bildiriyoruz. 2003 yılından beri bu ödüle layık görülmemiz tesadüf eseri değil. İç iletişimimize verdiğimiz önemin bir sonucudur? diye konuştu.



LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.