CEVA, Milgem Kupası'nın kazandı

CEVA, Milgem Kupası'nın kazandı

 Global tedarik zinciri yönetim şirketlerinden CEVA’nın sponsorluğunda “Keyfim 3 Buçuk CEVA” ekibi; Türkiye'nin en zorlu ve en önemli yarışı...

 

Global tedarik zinciri yönetim şirketlerinden CEVA’nın sponsorluğunda “Keyfim 3 Buçuk CEVA” ekibi; Türkiye'nin en zorlu ve en önemli yarışı olarak bilinen  ve Deniz Kuvvetleri’nin sponsorluğunda bu yıl Türkiye Açıkdeniz Klübü tarafından 15-18 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 40. Deniz Kuvvetleri Milgem Kupası’nın sahibi oldu.

Türkiye’de sektör lideri olan, dünyanın en büyük tedarik zinciri yönetimi şirketlerinden CEVA’nın sponsorluğunda “Keyfim 3 Buçuk CEVA” ekibi, “Deniz Kuvvetleri MİLGEM Kupası” adı altında 15-18 Temmuz tarihleri arasında 40. kez düzenlenen Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı’nda İstanbul’dan Çeşme’ye yelken bastı.

Çevreye duyarlı ve yelkencilik sporuna destek veren CEVA’nın, Keyfim 3 Buçuk adlı tekne ile yarışan Hakan-Selim Yazıcı ve arkadaşlarından oluşan ekibi, 270 deniz mili mesafeli parkurda tek etaplı olarak farklı sınıflarda gerçekleştirilen Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı’nda; IRC III sınıfında, 46.5 saat ile 2 günün altında yarışı tamamlayabilen tek ekip olarak, Deniz Kuvvetleri Milgem Kupası’nın sahibi oldu.

İstanbul Boğazı’ndan başlayarak Çeşme'de sona eren ve gece-gündüz durmadan yarışılması sebebiyle Türkiye'nin en zorlu ve en önemli yarışı olarak bilinen  Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı’nda en yakın rakibine 5 saate yakın fark atan Keyfim 3 Buçuk CEVA ekibi, daha büyük teknelerin yarıştığı IRC2 sınıfında da birçok tekneyi geride bıraktı.

Keyfim 3 Buçuk CEVA ekibi, Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı’nı takiben Çeşme-Bodrum arasında Türkiye Açıkdeniz Klübü tarafından düzenlenen Çakabey 930 yarışının da galibi oldu.   90 millik yarışı 18.5 saat civarında tamamlayan Keyfim 3 Buçuk CEVA, sınıfındaki tüm tekneleri geride bırakıp en yakın rakibinden 3 saat önce finish’e ulaşarak yarışlara damgasını vurdu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.