Çetin Nuhoğlu, Bolu'nun desteğini aldı

Çetin Nuhoğlu, Bolu'nun desteğini aldı

UND Yönetim Kurulu Başkanlığı için bir kez daha aday olan önceki başkanlardan Ömer Çetin Nuhoğlu, Bolu Çalışma Grubu'nun desteğini aldı. Konu ile...

UND Yönetim Kurulu Başkanlığı için bir kez daha aday olan önceki başkanlardan Ömer Çetin Nuhoğlu, Bolu Çalışma Grubu'nun desteğini aldı. Konu ile ilgili www.bolugundem.com da yayınlanan haberi aynen aktarıyoruz.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği UND yeni dönem kongreye hazırlanırken UND Başkanlığına aday olan Çetin Nuhoğlu Bolu'ya gelerek BTSO toplantı salonunda Bolu'daki uluslararası nakliyecilik yapan firma sahipleri ve temsilcileri ile buluştu.

Türkiye'de ulaşım sektörü uluslararası nakliyecilik dalında önemli yere sahip olan Bolu'daki uluslararası nakliyecilerin Bolu Çalışma Grubu Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelerek yaklaşmakta olan Uluslararası Nakliyeciler Derneği seçimlerini değerlendirdi.

UND eski Yönetim ve İstişare Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu'nun daveti ile gerçekleşen toplantıda Nuhoğlu sektörün sorunlarını özetleyerek yaklaşan UND Kongresinde UND Başkanlığa aday olduğunu ve bu nedenle Bolu'daki uluslar arası nakliyecilerin desteğini istedi.

Bolu'daki uluslararası nakliyecilerin yakinen tanıdığı Nuhoğlu'na Bolu Çalışma Grubu olarak örgütlenen nakliyeciler tam destek verdiler.

Bolu Çalışma Grubu adına Engin Ergin kongrede Çetin Nuhoğlu'nu destekleyeceklerine dair yazılı açıklamada bulundu. Ergin ayrıca şu an ki mevcut UND yönetiminden istifa ettiklerini de duyurdu.

Çetin Nuhoğlu DAF TIR kamyonlarının distribütörü ve Tırsan Dorse Fabrikasının sahibi, Nuhoğlu'nun Yılmaz Becikoğlu ile müşterek Bolu'da gayrimenkul yatırımları var. Çetin Nuhoğlu Bolu'da toplantıya katılamayan nakliyecilere de bir basın açıklaması yaparak UND kongresinde destek istedi.

“Sayın Uluslararası Nakliyeciler ve Sevgili Dostlarım;

Tüm dostlarımla kucaklaşmaya yola çıktım.

İlk buluşmamız Bolu'da oldu.

Cuma akşamı tüm Bolu , Düzce ve çevre illerden gelen nakliyeci dostlarımla yan yana geldik.

Son yaşanan gelişmeler , sektörün içinde bulunduğu zor dönem, gelecek için yapılması gereken olmazsa olmazları konuştuk.

Hepsinden önemlisi Türkiye'nin en önemli meslek örgütlerinden olan UND 'nin kurumsal yapısını,

Bölge Çalışma Gruplarını

Yönetim Kurulu Üyelerinin Görevlerini ve sorumluluklarını

İcra Kurulunun Kurumsal Kimliği temsili ve sorumluluklarını

İstişare Kurulunun Varlık Nedenleri ve Sorumluluklarının üstünden geçtik.

UND yönetiminin;

Üyelerine ve Kamu'ya karşı sorumluluklarını, şeffaf ve hesap verebilirliğini ile akçeli işlerdeki duyarlı olma sorumluluğunu ve bunla ilgili olarak da yeni dönem seçimlerdeki klasik yöntemlerimizi hatırladık.

Değerli nakliyeci dostlarım;

Cuma günü itibariyle Bolu'dan başladığım ziyaretlerimi tüm bölgeleri dolaşarak devam edeceğim.

Eskisi gibi sizlerden önce Bölge Çalışma Gruplarınızı seçmenizi onlar toplanarak kendilerini en iyi şekilde temsil edeceğine inandıkları Yönetim Kurulu Üyelerini , Genel Kurul'a aday göstermelerini sektöre ve geleceğimize sahip çıkma adına rica ediyorum.

Bana bu konuda ne görev düşerse bir kez daha sorumluluk alacağıma söz veriyorum.

Çetin NUHOĞLU UND Yönetim Kurulu ve İstişare Kurulu Eski Başkanı”

Bu açıklamaya yanıt ise Bolu Çalışma Grubu adına Engin Ergin'den geldi…

Engin Ergin'in açıklaması:

Cumartesi günü saat 15.00 de Ticaret Odasında yapılan ve Ticaret Odası Başkan' ı Sayın Emin Semercioğlu' nun da bulunduğu toplantıda Bolu Nakliyecileri UND başkanlığı seçimleri için Çetin Nuhoğlu' nu destekleme kararı almış ve Bolu çalışma grubu olarak şu anki yönetimden, yeni secimler için yeni çalışma grubu ve yönetim kurulu adayını belirlemek için istifa etmiştir. 10.12.2012

BOLU GÜNDEM

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.