Çeşme Marina’ya Yeşil Dünya ödülü

Çeşme Marina’ya Yeşil Dünya ödülü

IC Holding ve Camper&Nicholsons Marinas ortaklığında kurulan, IC Çeşme Marina, Yeşil Dünya ödülüne layık görüldü.

2017 yılında Çeşme Marina tarafından dikilen, büyütülen ve bakımı yapılan zeytin ağaçlarından doğal zeytinyağı elde etme projesi ile Gümüş Elma ödülünün kazanan marina, aynı proje ile bu yıl da Yeşil Dünya bronz ödülünün sahibi oldu.

Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığında gerçekleştirilen törende ödülü, IC Holding Turizm Grup Başkanı Orhan Hallik kabul etti. Hallik, “Zeytin ağacı ve zeytinyağı projesini hayata geçirirken, hem marina ve çevresindeki çevre koşullarını korumayı hem de gelecek nesillere çevrenin ve ağaçlandırmanın önemini iletmeyi hedefledik” dedi.

DAHA BİRÇOK ÖDÜL

Tarihi ve romantik bir liman olan Çeşme Marina aynı zamanda, 2010 yılında Marina İşletmeciliği dalında denizcilik sektörünün Oscarı kabul edilen Altın Çıpa Ödülü’nün, 2011 yılında ARKIPARC tarafından Kentsel Kalite İçin Dialog Karma Kullanım Ödülü’nün, 2012 yılında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından Yılın Turizm Yatırımcısı Ödülü’nün, 2014 yılında Dünya Denizyolu Taşımacılığı PIANC tarafından Jack Nichol  Üstün Tasarım Ödülü’nün ve 2017 yılında Green Apple En İyi Çevre Uygulamaları ödüllerinde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika kıtalarında Gümüş Elma Ödülü’nün sahibi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.