Cenk Ro-Ro: Ukrayna seferlerimiz kesintisiz devam ediyor

Cenk Ro-Ro: Ukrayna seferlerimiz kesintisiz devam ediyor

Haydarpaşa, Zonguldak ve Karasu limanlarından haftanın her günü Ukrayna’nın Chernomorsk limanına düzenli feribot seferleri yapan Cenk Ro-Ro, yaşanan olağanüstü halin taşımalarını ve ticareti etkilemediğini açıkladı.

Cenk Group’tan sitemize de gönderilen basın bildirisinde şu açıklamaya yer verildi:

Ukrayna’da meydana gelen olaylar son zamanlarda diplomatik ve siyasi krize dönüşerek gerginliği artırdı. Bu durum, doğal olarak Türkiye Ukrayna eksininde ticaretle uğraşan firmalarımız ve çalışanları açısından riskler doğurdu.

Cenk Ro-Ro ailesi olarak, kırk yılı aşkın süredir olduğu gibi, Karadeniz içinde bu zamanda da düzenli seferlerimize devam ediyor, Türkiye – Ukrayna arasındaki köprüyü aktif tutuyoruz. Elimizden geldiği sürece, yasal sınırlar dâhilinde, Haydarpaşa, Zonguldak ve Karasu limanlarından haftanın her günü Ukrayna’nın Chernomorsk limanına seferlerimizi kesintisiz devam ettiriyoruz.

Yaşanılan bu durumun başta gıda gibi temel ihtiyaçların ticareti olmak üzere ticareti engellememesi için elimizden geldiğince nakliyecilerimize en ucuz ve en güvenli hizmeti almasını temin edeceğiz.

Yaşanılan bu siyasi karışıklığın en yakın zamanda çözülmesini ve kardeş ülkelerin en yakın zamanda uzlaşmalarını diliyoruz.

Cenk RoRo Genel Müdürü
Yusuf Yiğit Yener

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.