Cenk Group'tan yeni Ro-Ro hattı

Cenk Group'tan yeni Ro-Ro hattı

20 yıldır Karadeniz RoRo hatları içinde olan Cenk Group, yeni yılda müşterilerine yeni bir roro hattı müjdeliyor. Cenk Group Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf...

Cenk Group'tan yeni Ro-Ro hattı20 yıldır Karadeniz RoRo hatları içinde olan Cenk Group, yeni yılda müşterilerine yeni bir roro hattı müjdeliyor. Cenk Group Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yiğit Yener, Şubat ayı ilk haftasından itibaren Haydarpaşa ile Ukrayna’nın Sivastopol limanları arası düzenli roro seferlerine başlayacaklarını söyledi.

Cenk Group’un Karadeniz RoRo hatlarına 1994 yılında Hopa -Tuapse seferleriyle başladığını vurgulayan Yener; ‘Bu zaman zarfında, değişen koşullar ve müşteri talepleriyle, hatlarımızı Samsun-Novorossysk, Zonguldak-Yevpatoria ve Zonguldak-Sevastopol seferleriyle çeşitlendirme imkanını bulduk. Halihazırda Zonguldak-Yevpatoria ve Zonguldak-Sivastopol hatlarımızda haftada 4 yukleme gerceklestiriyoruz. Bu hatlarımızda yıllık yaklasık 20,000 TIR ve 60,000 paletlik bir hacme ulastik.  Şubat ayı başından itibaren de Haydarpaşa-Sivastopol hattımızla hizmetlerimizi arttırma kararı aldık.’ şeklinde konuştu.

Cenk Group, 4 Şubat 2014 Salı günü Haydarpaşa limanında ilk yüklemelerini gerçekleştirecek.

Seferler düzenli olacak ve Haydarpaşa kalkışları her hafta Salı ve Cuma günleri akşam saatlerinde, Sivastopol kalkışları ise her hafta Perşembe ve Pazar günleri akşam saatlerinde olacak.

Hatta filolarında bulunan 3 roro/yolcu gemisinden biri olan Ropax Cenka ile başlayacaklarını bildiren Yener; ‘Gemimiz 85 TIR ve yolcu kapasitesine sahip her türlü yürüyen aracı yüklemeye müsait son derece kullanışlı ve konforludur’ diye konuştu.

Yener, bu yeni hatla müşterilerine çeşitli avantajlar sunduklarını belirtiyor. Buna göre Sivastopol limanının hızlı gümrükleme yapabilmesinin yanısıra diğer Ukrayna RoRo limanlarından daha güneyde olması nedeniyle gemilerin olumsuz hava koşullarına mimimum uğramaları söz konusu olacak.

Ayrıca Haydarpaşa limanının da Istanbul gibi bir ihracat merkezine yakın konumunun bir başka avantaj olduğunun altını çiziyor.

Tüm hatlarda kullanmakta oldukları gemilerin yolcu kamaralarına sahip olması dolayısıyla TIR şöförlerinin uçak sistemiyle değil TIRlarıyla beraber gemi içinde yolculuk edebildiklerine değinen Yener, Cenk müşterilerinin bir diğer avantajının da kolay rezervasyon imkanları olduğunu belirtiyor.

Buna göre rezervasyon yapmak isteyen müşteriler, www.cenkroro.com internet sitesinden veya 4442365 no’lu telefondan bu işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorlar.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.