Celestyal’den yeni gemi Journey’e kampanyalı kutlama

Celestyal’den yeni gemi Journey’e kampanyalı kutlama

Buna göre süit kabin rezervasyonları ücretsiz olarak upgrade edilebilecek, 3 ve 4 gecelik Iconic Aegean Yunan Adaları ve Atina turlarında ise 12 yaş altı çocuklar ücretsiz seyahat edebilecek

Yunan Adaları ve Doğu Akdeniz'e seyahat eden yolcuların ödüllü bir numaralı tercihi olan Celestyal, en yeni gemisi Celestyal Journey ile Ekim, Kasım ve Aralık 2023 yolculukları için 31 Ağustos’a kadar rezervasyon yaptıranlara ücretsiz süit yükseltme sunan bir indirim kampanyası başlattı. Kuşadası çıkışlı 3 Kıta Turu’nda Celestyal Journey Port Said, Aşdod, Limasol, Rodos rotasını izleyecek. Ekim’de başlayıp Aralık sonuna kadar devam edecek 7 gecelik turlarda dış kabin fiyatları kişi başı 939 Euro’dan başlıyor. Kampanya kapsamında yapılan rezervasyonlarda kabinler, XD kategori dış kabin fiyatından (1.249 EUR) suit kabinlere upgrade edilebilecek.

Celestyal ayrıca, yeni gemi Journey lansmanına özel olarak, Kasım’a kadar devam edecek olan 3 ve 4 gecelik Iconic Aegean turunda çocukları ücretsiz olarak konuk edecek. 15 Eylül 2023'e kadar yapılan rezervasyonlarda 12 yaşından küçük çocuklar için liman ve hizmet ücretleri hariç gemi ücretinde yüzde 100 indirim uygulanacak.

Celestyal'in Ticaretten Sorumlu Başkanı Lee Haslett, yeni gemi kutlamaları kapsamında düzenlenen kampanya için; "Celestyal Journey'in bu Eylül ayında denize indirilmesini kutlamak için 'Suite Dreams' kampanyamızın ayrıntılarını duyurmaktan heyecan duyuyorum. Eminim konuklarımız, Celestyal Journey'nin 149 süitinden birini deneyimlemelerini sağlayacak bu büyük fırsatı değerlendireceklerdir'' dedi.

Celestyal ile Inclusive cruise paketlerine tüm yemekler, yemeklerle birlikte seçilen içecekler, eğlence, günlük aktiviteler, 75 €'luk kara turu indirimi dahil. Dileyen misafirler ek ödeme yaparak sınırsız prime paketine geçebiliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.