Çatışmanın ortasında kalan şoför öldü

Çatışmanın ortasında kalan şoför öldü

 Uluslararası Nakliyeciler Derneği, konu ile ilgili bir basın duyurusu yayınladı. UND’den yapılan açıklama aynen şöyle:“Hatay Üyelerimizden Sağlam...

 

Uluslararası Nakliyeciler Derneği, konu ile ilgili bir basın duyurusu yayınladı. UND’den yapılan açıklama aynen şöyle:

“Hatay Üyelerimizden Sağlam Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti.’ye ait taşıtlardan ikisi, 25 Ağustos 2011 tarihinde öğle saatlerinde Suriye taşıması sırasında Humus’a bağlı bir ilçeden geçerken çatışmanın ortasında kalmıştır. Çatışmada bir sürücü yara almadan kurtulurken, Hatay nüfusuna kayıtlı sürücü Mecit Akdoğan vefat etmiştir.

Firmada yaklaşık bir yıldır çalışan 50 yaşındaki Akdoğan evli olup iki oğlu bulunmaktadır. Mecit Akdoğan’ın cenazesi bugün öğle saatlerinde, Halep Başkonsolosluğu görevlileri tarafından Cilvegözü sınır kapısından teslim alınacak olup cenaze ikindi namazını müteakip Hatay’da defnedilecektir.

Çatışmayla ilgili Şam Büyükelçiliğimizden ve Halep Başkonsolosluğumuzdan alınan bilgilere göre, Suriye’de iç karışıklıkların başlamasından bu yana ilk kez böyle bir olay yaşanmış olup, olayda Türk hükümetine veya Türk şoförlerine karşı herhangi bir kasıt bulunmamaktadır.  

2010 yılında ihraç yüklü olarak Suriye topraklarına giren 151.934 taşıtımızın 106.502 adeti Suriye’ye, 45.432 adeti ise bu ülkeyi transit geçerek diğer ülkelere taşıma yapmıştır. 2011 yılının ilk 6 ayında ise 68.390 taşıtın 46.070 adeti Suriye’ye taşıma yapmıştır.

Söz konusu müessif olayın bir daha yaşanmamasını diliyor, sürücümüz Mecit Akdoğan’a Allahtan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına tüm camiamız adına sabır ve başsağlığı diliyoruz.”

ULUSLARARASI NAKLİYECİLER DERNEĞİ

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.