Castrol Hahn takımı Avrupa şampiyonluğunu kutluyor

Castrol Hahn takımı Avrupa şampiyonluğunu kutluyor

Hahn, ezici bir üstünlükle götürdüğü sezonun son yarışı Le Mans’da kazandığı zaferle FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nda bu yıl da...

Hahn, ezici bir üstünlükle götürdüğü sezonun son yarışı Le Mans’da kazandığı zaferle FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nda bu yıl da kupanın sahibi oldu.

Castrol Hahn Takımı, FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nda 2012’ye de damgasını vurdu. Tüm sezon boyunca baskın bir performans sergileyen Castrol Hahn Takımı’nın başarılı pilotu Jochen Hahn, Le Mans’daki yarışı da kazanarak 2011’de elde ettiği şampiyonluk unvanını korumayı başardı.

Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası’nın bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenlenen sezonun birinci yarışında ezici bir üstünlük elde eden Castrol Hahn Takımı pilotu, büyük bir zafer ve yüksek motivasyonla başladığı sezonu zaferle kapadı. Hahn, Türkiye’deki zaferinin ardından İtalya, İspanya, Fransa, İngiltere, Almanya, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Belçika, İspanya ve Fransa’daki yarışlarda da başarılı performansını sürdürerek kupanın sahibi oldu.

Son 15 yıldır kamyon yarışlarına destek veren ve sayısız şampiyonluk yaşayan Castrol, Hahn Takımı ile bu başarılı birlikteliğinde önemli bir kilometre taşını da zaferle tamamladı.

Hahn Takımı ile Castrol’ün güçlerini birleştirerek kamyon yarışları gibi zorlu bir alanda başarılı bir performans sergilediklerini belirten BP Strateji & Teklif Geliştirme Yetkilisi Jean-Francois Blasco, şunları söyledi: “Avrupa şampiyonluğuna ulaşmak, Castrol ile Hahn Takımı arasında sezon boyunca süren başarılı işbirliğinin bir sonucudur. Takımın 2012 sezonundaki performansı, Castrol’un ticari araçlar için geliştirdiği yağ teknolojisinin başarısını ve performansının gücünü de kanıtlamaktadır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.