Castrol, eğitim turunda

Castrol, eğitim turunda

Türkiye?nin dört bir yanındaki oto sanayi sitelerini dolaşan Castrol Tection Turbomax eğitim aracı, ustaları, kurumun motora verdiği zararlar hakkında bilgilendirmeyi...

Türkiye?nin dört bir yanındaki oto sanayi sitelerini dolaşan Castrol Tection Turbomax eğitim aracı, ustaları, kurumun motora verdiği zararlar hakkında bilgilendirmeyi amaçlıyor. Eğitimin hemen ardından düzenlenen bilgi yarışmasında ise ustalar, kurum ve motor teknolojisi hakkındaki soruları yanıtlayarak, cep telefonundan, güneş gözlüğü ve saate kadar sayısız hediyeler kazanıyor.                                                                                                                                    

Nisan ayında Antalya?daki 6 ayrı oto sanayi sitesinde eğitim vererek armağanlar dağıtan Castrol Tection Turbomax eğitim aracı, bugüne kadar Burdur, Isparta, Denizli, Aydın, İzmir, Manisa, Balıkesir, Bandırma, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Adapazarı ve İzmit olmak üzere toplam 15 ilde 2 binden fazla ustayla buluştu. Castrol Tection Turbomax eğitim aracının ikinci turunda İstanbul, Bolu, Ankara, Kayseri, Konya, Mersin, Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır?daki oto sanayi siteleri var.

KURUMUN BİTTİĞİ AN !            

Her türlü ticari araç motorunda üstün performans sağlamak üzere geliştirilen, dizel motor yağı Castrol Tection Turbomax 15W-40, mükemmel koruma ve uzun yağ değişim aralıkları sunması sayesinde tüm ticari araçlar ve bu ticari araçlardan oluşan filolar için en uygun seçimdir.

Castrol Tection Turbomax, sahip olduğu anti-kurum teknolojisi sayesinde, mazotun yanması sırasında oluşan yüksek karbon içerikli kurumun motora verdiği zararlara karşı etkin koruma sağlar. Kurumu, şekerin çayda eridiği gibi eriterek zararsız hale getirir. Kurumun birikip topaklaşmasını önleyerek hem sürtünme nedeniyle aşınmayı ortadan kaldırır, hem de yağ filtresinin tıkanmasını engeller.

Yapılan bağımsız testler, Castrol Tection Turbomax 15W-40 kullanan araçlarda piston kafası aşınmasının endüstri standardı ile kıyaslandığında yüzde 55 daha az olduğu kanıtlıyor. Aynı zamanda kuruma karşı viskozite seviyesini korumadaki üstün performansı sayesinde endüstri standardına göre yüzde 35 daha iyi performans sergilediğini ortaya koyuyor.    









LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.