Castrol EDGE Performans Üssü

Castrol EDGE Performans Üssü

Madeni yağ sektörünün öncü kuruluşlarından Castrol, şimdiye kadar üretilen en iyi motor yağı diye nitelendirdikleri Castrol EDGE’in üstün performans...

Madeni yağ sektörünün öncü kuruluşlarından Castrol, şimdiye kadar üretilen en iyi motor yağı diye nitelendirdikleri Castrol EDGE’in üstün performans özelliklerini kanıtlayan birbirinden ilginç testleri Türkiye çapında oto sanayi sitelerine götürüyor.

Tek tek sanayi sitelerini gezen Castrol EDGE Performans Üssü’nde uygulanan testler sayesinde, Castrol EDGE’in çok sıcak ve çok soğuk ortamda üstün performansını nasıl koruduğunu ustalar kendi gözleriyle gözlemliyor.

Castrol EDGE motor yağının ekstrem iklim şartlarında üstün performansını kanıtlayan test sonuçları, birbirinden ilginç deneylerle uygulamalı olarak ustalara anlatılıyor.

Castrol EDGE Performans Üssü’nde ayrıca özel olarak hazırlanan pistte uzaktan kumandalı otomobil yarışı, zihinsel komutla hareket ettirilen sihirli top oyunu Mindball, otomobil yarışı meraklılarının çok sevdikleri FORZA 2 X-Box 360 gibi bilgisayar oyunları yer alıyor. Castrol EDGE hakkındaki 5 soruya doğru yanıt verenler de Castrol’den sürpriz armağanlar kazanıyor.

Herkesin ücretsiz olarak katılabildiği aktivite, ilginç testleri ve eğlenceli oyunları ile uğradığı sanayi sitelerinde şenlik havası estiriyor. Sanayi çalışanları, hem mesleki bilgilerini geliştiriyor, hem de benzersiz aktivitelerle eğlenceli saatler geçirerek sayısız armağanlar kazanıyor. Castrol EDGE Performans Üssü aktiviteleri, Bursa ile başlayıp Ankara, Konya, Kayseri, Diyarbakır, Mardin, Gaziantep ve Urfa’da ustalarla buluşacak.

 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.