Çağrı Nakliyat'a yeni sistem

Çağrı Nakliyat'a yeni sistem

Çağrı Nakliyat, hizmet kalitesini artırabilmek için CatLogic Cat4 RoadHaulier Karayolu Konteyner Taşıma Sistemini tercih etti. Konteyner taşımacılığı...

Çağrı Nakliyat, hizmet kalitesini artırabilmek için CatLogic Cat4 RoadHaulier Karayolu Konteyner Taşıma Sistemini tercih etti.

Konteyner taşımacılığı alanında ülkemizin önemli kuruluşlarından birisi olan Çağrı Nakliyat, 2007 yılında CatLogic sistemine geçme kararı verdi. Kullanımdaki mevcut sistemin artık gereksinimi karşılamakta zorlanması, şirketin büyümesine ve hizmetlerini çeşitlendirmesine ayak uyduramaması bu kararın alınmasında en önemli etken oldu.

1995 yılında kurulan ve ülkemizin önde gelen kurumlarına konteyner taşımacılığı hizmeti veren Çağrı Nakliyat, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini artırabilmek için geçen yılın son aylarında yeni bilgi sistem arayışına girdi. Çeşitli seçenekleri inceleyen Çağrı Nakliyat, değerlendirmeleri sonucunda CatLogic Cat4 RoadHaulier Karayolu Konteyner Taşıma Sistemini tercih etti. CatLogic yazılımı ile birlikte, Avrupa ve Türkiye’de yapılmış diğer projelerdeki birikim ve know-how’a da sahip olacak olması Çağrı Nakliyat için oldukça değerli bir kazanım olacak.

Öte yandan, büyük bir hızla gelişen ve büyüyen şirket, CatLogic ve GlobalSistem ile ileride ortaya çıkabilecek her türlü sistem ihtiyacını karşılayabilecek olmanın verdiği rahatlığa da kavuşacak. Karayolu konteyner taşımacılığı dışında diğer her türlü taşıma modlarına çözümler sunan CatLogic ürünleri, liman yönetimi, dağıtım depoları yönetimi gibi alanlarda da sistemlere sahip bulunuyor. Sistem, organizasyonun büyümesi, farklı şehirlere şubeler açılması durumunda da hiçbir değişiklik yapılmadan kullanılabiliyor.

Hollanda merkezli CatLogic, özellikle lojistik ve tedarik zinciri konularında uzmanlaşmış bir şirket. Referansları arasında European Rail Shuttle, Exel, Gemport, Geodis, Hoyer, Hudig, Kınay Grup, Maersk, Neele, Ritra Cargo, Schenker Arkas, Vopak gibi şirketler yer alıyor. CatLogic’in Hollanda dışında İngiltere’de bir ofisi, Türkiye ve Hindistan’da yazılım geliştirme merkezleri bulunuyor. CatLogic ürünlerinin Türkiye’de yerelleştirme hizmetleri, satışı, kurulum, eğitim ve satış sonrası destek hizmetleri GlobalSistem (www.globalsistem.com) firması tarafından veriliyor.

 

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.