Çağpack Avrupa’da büyümeyi hedefliyor

Çağpack Avrupa’da büyümeyi hedefliyor

2003 yılında Türkiye’nin ilk katlanır ambalaj sandığını üreterek Türkiye’de bir ilke imza atan Çağpack, her ürüne özel üretimiyle Avrupa’da...

2003 yılında Türkiye’nin ilk katlanır ambalaj sandığını üreterek Türkiye’de bir ilke imza atan Çağpack, her ürüne özel üretimiyle Avrupa’da da büyümeyi hedefliyor. Fark yaratan katlanır ambalaj sandığıyla ilgili bilgi veren Çağpack Genel Müdürü Mert Göçmener, ürünlerinin en önemli özelliğinin ihracatta sıfır sorun yaratması olduğunu söyledi.

11 yıl önce sektöre hediye ettiği katlanır ambalaj sandığı anti-korozif katlanabilir kontrplak ambalaj sandığıyla bir ilke imza atan Çağpack, sektörünün en iyisi olma iddiasını sürdürüyor. Özellikle onaylı bir ürün olması sebebiyle ihracatta yaşanabilecek sorunların önüne geçildiğini aktaran Mert Göçmener,  “Ürünümüzü 2003 yılında piyasaya sunduk ve ardından ürünümüzün iç piyasada yaygınlaşmasını sağladık. Söz konusu ürün, bildiğiniz çakma sandıklara denk gelir. Dış yüzeyleri ve kalitesi üst düzeyde, hafif ve kompozit bir malzeme. Ahşap olmadığı için ihracatta hiçbir sorun yaşamıyorsunuz. Bu malı gören gümrük memuru direkt konteyneri geri kapatır. Çünkü onaylı bir üründür. Daha önceden çakma sandık şeklinde ürünler yapılıyordu. Ancak yaptığımız katlanabilir ahşap sandıkları Türkiye’de ilk yapan biziz. Böyle bir ürünün eksikliğini görünce bu işe atıldık ve firmamız bu alanda bir marka oldu. Şu an otomotiv sektörü bizim markamızı tanıyor ve ürünlerimizi kullanıyor. Özellikle hassas madde gönderen firmaların çoğu bizi tercih ediyor” diye konuştu.

ANAHTAR TESLİMİ PAKETLEME

Her talep ve ölçüye göre kişiye özel ambalaj tasarlayabildiklerini söyleyen Göçmener, endüstriyel ürün üreten bütün fabrikalara mal verebileceklerini ifade etti. Göçmener, sözlerini şöyle sürdürdü: “Müşterilerimiz arasında Türkiye’nin önde gelen beyaz eşya firmaları da, otomotiv firmaları da var. Ambalalajla birlikte paketleme hizmeti de satıyoruz. Fabrikalara gidip uygulamalı kurulumlar yaparız. Özellikle deniz aşırı gönderilerde korozyona çok dikkat etmek gerekiyor. Alüminyum bariyerlerle vakumlama ve sargılama yapıyoruz. Anahtar teslim paketleme işi yapar ve garantili olarak firmaya teslim ederiz.  10x10 cm bir kutu da, 14x3 metrelik bir kutu da yapabiliyoruz. Yani bir 40’lık konteyner ebadında bir ambalaj üretebiliriz. Her şeyi paketleyebiliriz.”

 “AVRUPA’NIN DA DİKKATİNİ ÇEKTİ”

Ürünlerinin katlanabilir olmasının navlun sorununu da çözdüğünü dile getiren Göçmener, özellikle Almanya, İspanya, İngiltere gibi ülkelerden talepler almaya başladıklarını aktardı. Yurtdışı pazar paylarını sürekli olarak artırdıklarını belirten Göçmener, “Üretim kalitemizi artırabilmek için sürekli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Dudullu Organize Sanayi’deki fabrikamızda 40’a yakın personel çalışıyor.  Almanya, İspanya, İngiltere’den talepler almaya başladık. Ürün katlanabilir özellikte olduğu için navlunun kurtardığı Avrupa ülkelerine mal satabiliyoruz. 11 yıllık bir kuruluşuz. Yurtdışı pazar payımızı her geçen gün artarak büyüyor. Asıl konumuz olan katlanabilir kontrplak ambalajlarının yanı sıra diğer sanayi ambalaj malzemelerinin bayilikleri, kontrplak ve ahşap hammadde temini,  deniz aşırı paketleme hizmeti, ev gereçleri, özel sektör ve kurumlara depolama paketleme hizmeti, yurt içi yurt dışı lojistik desteği sağlayan firmamız Türkiye'deki sektör liderliğinin yanı sıra konusunda Dünyada sayılı üreticiler arasındadır. İç piyasanın yanı sıra Avrupa birliği ve Ortadoğu’ya ihracat yapmaktadır. Daima yüksek kaliteyi ve ürün sonrası hizmet anlayışını hedefleyen firmamız Dünya markası olabilme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Her sene hizmet anlayışını geliştiren firmamız konusunda Türkiye’de birçok lider sanayi kuruluşunun paketlemede çözüm ortağıdır. Katlanabilir sanayi ambalaj sandıklarının yanı sıra ambalajı destekleyen malzemelerin de tedariğine başlayarak paketleme hizmetleri ile ihtiyaç duyulan tüm sanayi ambalaj malzemelerinin tedarikini yapmaya başladı” ifadelerini kullandı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.