C-Elysée ilk kez Türkiye’de

C-Elysée ilk kez Türkiye’de

Citroën, ilk kez Türkiye pazarında satışa sunacağı yeni sedanı C-Elysée ile orta sınıf sedan pazarına yeni bir soluk getiriyor. Citroën, C- Elysée...

Citroën, ilk kez Türkiye pazarında satışa sunacağı yeni sedanı C-Elysée ile orta sınıf sedan pazarına yeni bir soluk getiriyor. Citroën, C- Elysée ile bu yıl kendi satış rekorunu kırmayı ve önümüzdeki yıllarda yüzde 5 pazar payı hedefine ulaşmayı  hedefliyor.  Citroën uzmanlığını yansıtan yüksek teknolojisi, ekonomik motorları, avantajlı fiyat seviyesi ve çarpıcı tasarımıyla sedan segmentinde önemli bir yer edinmeyi hedefleyen Citroën C- Elysée, Kasım ayı başında dünyada ilk kez Türkiye’de satışa sunuluyor.

Citroën Türkiye Genel Müdürü Bahattin Tatoğlu İspanya’daki lansman toplantısında yaptığı açıklamada C-Elysée’nin rüzgarı ile önümüzdeki yıllarda yüzde 5 pazar payı hedeflerine ulaşacaklarına inandığını belirtti. Basın toplantısında 2012 yılı Türk otomobil pazarı hakkında da konuşan Tatoğlu şöyle devam etti: “Bayraktar Grubu bünyesinde Citroën olarak bu yılı 31 Bin 500 araç satıp kendi rekorumuzu kıracağız Bunda en büyük rolü C-Elysée üstlenecek. C-Elysée, Citroën açısından en önemli global model olma özelliğini taşıyor. Citroën’in globalleşmesindeki motor görevi üstlenecek olan modelin ilk olarak Türkiye’de satışa çıkarılıyor olması bizim için önemli. Tüm dünyadaki toplam C- Elysée   satışının yüzde 10’u Türkiye’de gerçekleşecek. Konfor ve ekonomiyi bir arada sunabilen bir model olan Citroën C- Elysée 29 Bin 900 TL’lik fiyatıylada aynı zamanda ulaşılabilir bir otomobil olma özelliğini taşıyor.”

TÜM KOŞULLARDA RAHAT SÜRÜŞ

Sedan pazarına daha iddialı bir giriş yapabilmek için Citroën, bir Hatcback türevi modeli değil, tamamen yepyeni bir modeli sedan olarak lanse ediyor. Özellikle uluslararası pazarlar için tasarlanan bu model, lansmanından önce, Citroën mühendisleri tarafından Dünya’nın dört bir tarafında, farklı iklim ve yol şartlarında dört milyon kilometreden fazla test edildi.

KALİTELİ VE KONFORLU

C-Elysée özellikle yol hissi konusunda Citroën uzmanlığından sonuna kadar yararlanıyor. En zorlu koşullarda bile güçlü yol tutuşu ve yolcu güvenliğini sağlamak amacıyla uzun dingil mesafesi ve özel olarak tasarlanan şanzımanı tüm hız seviyelerinde bilgilendirici ve kesin veriler sağlayan elektrik destekli direksiyonu ile birleştirildi.

SINIFININ EN UZUN DİNGİL MESAFESİ

4.43 m uzunluğunda, 1,75 m genişliğinde ve 1.47 m yüksekliğinde olan Citroën C-Elysée geniş bir iç hacme sahip ve2.65 metreile kategorisindeki en uzun dingil mesafesi sayesinde ferah bir oturma alanı sağlıyor.. Mükemmel sürüş zevkinin yanı sıra geniş bir hareket alanı sunan C-Elysée’in  iç hacmi bir üst kategoride yer alan binek otomobiller ile aynı seviyede. Arkada seyahat eden yolcular için ayrılan diz mesafesi ise dikkat çekici boyutlarda (120 mm). Ferah kabin, bagaj alanına hiçbir şekilde müdahale etmiyor. Aracın506 litrekapasiteye sahip bagajı kategorisindeki en büyüklerden biri olmasıyla beklentileri karşılıyor. Citroën C-Elysée, sahip olduğu tüm bu özellikler sayesinde mükemmel bir aile aracı olduğunu ispatlıyor.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.