Bursa'daki taksilere yeni sistem

Bursa'daki taksilere yeni sistem

 Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ve yönetim kurulu üyeleri göreve başlayan Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’yı...

 

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu ve yönetim kurulu üyeleri göreve başlayan Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’yı makamında ziyaret etti. Çalışmaları hakkında Kahya’ya bilgi veren Oda Başkanı Hasan Topçu, Bursa’da yaygınlaşan raylı sistemin taksiye olan ihtiyacı artırdığını söyledi. Bu açığı da dolmuş taksi sayısını azaltarak gidereceklerini söyleyen Topçu, müşterilerini, talep ettikleri yere can güvenliklerini sağlayarak en kısa yoldan ulaştırmak amacıyla taksi yönetim sistemi ve taksi uydu takip sistemi kuracaklarını söyledi.

Taksilerin oda bünyesindeki çağrı merkezinden, Emniyet Müdürlüğünden ve duraklarından 24 saat izlenebileceğini kaydeden Topçu, "Böylece, araçlarmızda yaşanabilecek her hangi bir olayda, sürücü tarafından uyarı gönderildiğinde ilgili birimler, taksinin erini hemen belirleyecek. Daha sonra emniyet güçlerine bildirecek. Ayrıca bu sistem sayesinde araç üzerinde daha ileri güvenlik sistemleri de yer alacaktır" dedi.

TURİSTLER İÇİN TERCÜMAN

Bursa’nın, turizm potansiyeli açısından önemli merkezlerden biri olduğuna dikkat çeken Hasan Topçu, "Odamızda bulunacak olan call center sistemi ile kentimizi ziyaret eden yabancı turistler ile iletişimi sağlamak için İngilizce ve Arapça bilen görevliler odamızda görevlendirilecektir. Böylce turistlerle iletişim çok daha sağlıklı bir şekilde koordine edilecektir" diye konuştu.

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya da, "Görüyorum ki Bursa’ya sürekli katma değerler katıyorsunuz. Biz de Bursa Emniyet Müdürlüğü olarak sizlere yapacağınız hizmetlerde her zaman destek olacağız. Şoförümüzün her zaman yanındayız" dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.