Bu kuyruk bitmez

Bu kuyruk bitmez

Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki sistem arızası nedeniyle Bulgaristan sınırında 11, Türkiye sınırında 3 kilometrelik tır kuyruğu oluştu. Edirne Vali...

Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki sistem arızası nedeniyle Bulgaristan sınırında 11, Türkiye sınırında 3 kilometrelik tır kuyruğu oluştu.

Edirne Vali Yardımcısı ve Kapıkule Mülki İdare Amiri Nedim Özırmak,  yaptığı açıklamada, Kapıkule'deki bilgisayar sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle tırların bir süre Türkiye'ye giriş ve çıkış yapamadığını söyledi.

Bulgaristan'dan Türkiye'ye giriş yapmak isteyen tırların 15 kilometre kuyruk oluşturduğunu belirten Özırmak, 'Kuyruğu bugün itibarıyla 11 kilometreye düşürdük. İşlemleri hızlandırıyoruz. Yurt dışından gelen tırlar da devamlı kuyruğa ekleniyor. Böyle olunca kuyruğun azalması maalesef yavaşlıyor. Tabii kuyruk eridikten sonra girişler normale dönecek' diye konuştu.

Bulgaristan'dan dün 850, bugün de 650 tırın giriş yaptığına dikkati çeken Özırmak, 'Eğitime giden personelimiz de oldu. Personel yönünden de sıkıntımız var, buna rağmen arkadaşlar özveriyle çalışıyor, perşembe günü kuyruğun erimesini bekliyoruz' şeklinde konuştu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.