Brisa’nın inovatif servis merkezi Propratik Van’da açıldı

Brisa’nın inovatif servis merkezi Propratik Van’da açıldı

Türkiye’nin lider lastik üreticisi Brisa, ağır ticari araçlara yönelik satış ve servis zinciri ProPratik’in dördüncü halkasını Van’da açtı.

Ağır ticari araç sektöründe hizmet veren Aydınlar ProPratik mağazasında, Bridgestone ve Lassa’ın otobüs ve kamyon segmentindeki ürünleri, Bandag lastik kaplama, ağır ticari araçlara yönelik akü, yedek parça ve aksesuarların satış ve servisi tek çatı altında yapılıyor.

22 Ekim’de düzenlenen mağaza açılışında konuşan Brisa Satış Direktörü Yakup Demir, şunları söyledi:

Ülkemizdeki ticari araç sahipliğine baktığımızda %70’ini filoların, %30’unu ise bireysel kullanıcıların oluşturduğunu görüyoruz. Hızla artan araç parkı ve yükselen filolaşma/kurumsallaşma oranlarıyla birlikte ticari lastikler pazarındaki müşteri beklentileri de değişiyor. Bu doğrultuda, Türkiye genelinde açılacak tüm ProPratik mağazalarında, aynı kalitede ürün ve hizmet sunmayı garanti ediyoruz. Bu konu, müşteri deneyiminin yanı sıra; karayollarımızdaki can ve mal güvenliği açısından da büyük önem taşıyor. ProPratik konsepti, Brisa’nın filo yönetim çözümlerini tek çatı altında birleştiren  “Profleet filo yönetim çözümleri” paketinin bir parçasıdır. Profleet ile filo müşterilerinin operasyonel maliyetlerinde maksimum tasarruf sağlanmasına yönelik sürdürülebilir çözümler sunarak sosyal, ekonomik ve çevresel katma değerini yükseltilmelerini amaçlıyoruz. Dünyada ve Türkiye’de trendleri incelediğimizde, her sektörde uzmanlaşma kavramının ön plana çıktığını görüyoruz. Biz de Brisa olarak dünyadaki bu yapısal dönüşümü yakından izleyerek Türkiye’ye öncülük ediyoruz. Müşteri odaklı anlayışımız doğrultusunda ilkleri gerçekleştiriyoruz. İş ortaklarımızı da bu dönüşüm ve uzmanlaşma sürecine dâhil ederek yarattığımız ProPratik satış ve servis zincirimizin İzmir, Mersin ve Afyon halkalarından sonra dördüncü mağazamızı Aydınlar Otomotiv çatısı altında Van’da açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. ProPratik mağazalarındaki hizmet kalitesini güvenceye almak ve üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamak için, Brisa tarafından yüksek standartlar belirledik. Türkiye genelinde açılacak tüm ProPratik mağazalarında, aynı kalitede ürün ve hizmet sunmayı garanti ediyoruz.”

Aydınlar Otomotiv adına söz alan Muzaffer Aydın ise, şu değerlendirmede bulundu:

986 metrekare alan içindeki ve aynı anda 10 araca servis hizmeti verebilen mağazamızda tüm teknik lastik bakım işleri, yağlama, diagnoz, süspansiyon, TÜV muayene hazırlıkları gibi hizmetleri sunabiliyoruz. ProPratik konseptiyle aynı zamanda akü, yedek parça ve çeşitli aksesuarları da müşterilerimize ulaştırıyoruz. Aydınlar Otomotiv Propratik mağazamız ile müşterilerimize konusunda uzman nitelikli kadromuzla hizmet sağlamayı hedefliyoruz.”

brisa-propratik-van-(2).jpgbrisa-propratik-van-(1).jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.