Brisa ve Petrol Ofisi’nden kampanya

Brisa ve Petrol Ofisi’nden kampanya

Brisa, Bridgestone ve Lassa markalarıyla pazara sunduğu emniyetli, sağlam ve son teknoloji ürünü yaz lastikleri için Petrol Ofisi işbirliğiyle bütçeleri...

Brisa, Bridgestone ve Lassa markalarıyla pazara sunduğu emniyetli, sağlam ve son teknoloji ürünü yaz lastikleri için Petrol Ofisi işbirliğiyle bütçeleri rahatlatacak bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında 400 TL’lik hafif ticari yaz lastiği alan herkes Petrol Ofisi Positive Card ile 20 TL’lik yakıt hediye kazanacak.

31 Mayıs 2014 tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında, 400 TL’lik Lassa ve Bridgestone markalı hafif ticari araç yaz lastiği alan tüketicilere, Petrol Ofisi’nden Positive Card ile 20 TL’lik yakıt kullanımı hediye ediliyor.

Kampanya kapsamındaki avantajlardan, Lassa ve Bridgestone tavsiye edilen tüketici fiyat listelerinde “Hafif Ticari Araç Lastikleri” bölümünde yer alan C sınıfı lastiklerle, “Çelik Radyal Minibüs-Kamyonet Lastikleri” ve “Çapraz Katlı Minibüs-Kamyonet Lastikleri” başlıkları altında yer alan yaz lastiklerini alan kullanıcılar faydalanabilecek.

Kampanya, yetkili Bridgestone, Lassa, OtoPratik ve Lastiğim tabelalı satış ve hizmet noktalarından yapılacak perakende alımlarda 1 Nisan - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi:

Kampanya dahilindeki ürünlerin tutarı güncel tavsiye edilen perakende peşin fiyat listesi üzerinden hesaplanacak ve tüketicinin KDV dahil her 400 TL’lik alışverişi için 1 adet Petrol Ofisi Positive Card yetkili satıcı tarafından tüketiciye verilecek.

Positive Card başına 20 TL hediye yakıt yüklenmesi için tüketicilerin, SMS olarak LASTIK yazdıktan sonra boşluk bırakarak teslim aldıkları Positive Card’ın 16 haneli numarasını, aralarında boşluk bırakarak AD SOYADI’nı yazıp 7627’ye 15 Haziran 2014 tarihine kadar göndermeleri yeterli olacak. (örnek katılım SMS’i: LASTIK 7000190070001900 MEHMET YILMAZ). Hediye yakıt yüklemesi haftada bir ve her Salı günü yapılacak ve yükleme sonrası tüketiciye bilgilendirme SMS’i gönderilecek. (Hediye yakıt kullanımı akaryakıt ve LPG ürün alımlarında kullanılabilir). Hediye yakıt kullanımı anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olacak ve nakde çevrilemeyecek. Kampanya katılım SMS ücreti, tüm operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilecek.

15 Haziran 2014 tarihinden sonra gönderilecek yakıt yükleme SMS’leri dikkate alınmayacağı için, hediye yakıt yüklemesi yapılmayacak. Yüklenen hediye yakıtın kullanılabilmesi için, kartın tüketici adına aktif edilmesi gerekmekte. Positive Card’ın aktif hale getirilebilmesi için, AKTIF yazdıktan sonra, Positive Card’ın üzerindeki 16 haneli numara ve aralarında boşluk bırakılarak AD SOYAD yazıp 7627’ye SMS gönderilmesi yeterli olacak. (Örnek aktifleştirme SMS’i: AKTIF 7000190070001900 MEHMET YILMAZ).

Hediye yakıt kullanımında, aktivasyon işlemi sonrasında, kullanıcıya SMS’le iletilecek olan Positive Card şifresi kullanılacak.

Kampanya stoklarla sınırlıdır. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San. ve Tic. A.Ş. kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.lassa.com.tr, www.bridgestone.com.tr, www.petrolofisi.com.tr ve 444 57 00 numaralı telefondan ulaşılabilir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.