Bridgestone Moto GP'de de tek

Bridgestone Moto GP'de de tek

Bridgestone, Formula 1’in ardından, dünyanın en önemli motosiklet sporu yarışı MotoGP’de de, “Tek Lastik Tedarikçisi” olacak. Formula 1™, MotoGP,...

Bridgestone, Formula 1’in ardından, dünyanın en önemli motosiklet sporu yarışı MotoGP’de de, “Tek Lastik Tedarikçisi” olacak.

Formula 1™, MotoGP, Champ Car World Series, Indy Racing League gibi dünya motor sporu organizasyonlarına destek veren Bridgestone, Formula 1’in ardından MotoGP’nin de “Tek Lastik Tedarikçisi” oldu. 2002 yılından bu yana MotoGP’de yarışan Bridgestone, 2009 sezonundan itibaren üç sezon boyunca MotoGP takımlarına lastik tedarik eden tek üretici konumunu alacak.

Bridgestone Motorsporları Direktörü Hiroshi Yasukawa, MotoGP’nin tek lastik tedarikçisi olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Yasukawa şunları söyledi: “MotoGP dünyasında üreticiler, takımlar, pilotlar ve çalışanlarla güçlü ilişkiler geliştirdik. Şimdi daha üst düzey bir konumda ilişkimizi sürdüreceğiz. Tek lastik tedarikçisi konumunda olsak bile yatırımlarımızı artıracağız. MotoGP’deki tüm takımlara eşit davranacağız.” Geçtiğimiz yedi sezon boyunca bulundukları rekabet ortamında performanslarını oldukça iyileştirdiklerini kaydeden Yasukawa, “Teknik departmanımız 2009 sezonuna hazırlanmaya başladı. Lastiklerimizin her yarışta güvenli ve rekabetçi olduğundan, her takıma aynı performansı sağladığından emin olmalıyız” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.