Boğaziçi Beton’a  Kässbohrer’den  yatay silobas filo

Boğaziçi Beton’a Kässbohrer’den yatay silobas filo

Yurtiçinde beton ürünleri alanında faaliyet gösteren ve Kağıthane, Ayazağa, Seyrantepe, Yenibosna, Uskumruköy, Çayırbaşı tesisleriyle hizmet veren Boğaziçi...

Yurtiçinde beton ürünleri alanında faaliyet gösteren ve Kağıthane, Ayazağa, Seyrantepe, Yenibosna, Uskumruköy, Çayırbaşı tesisleriyle hizmet veren Boğaziçi Beton San. Tic. A.Ş’ye TIRSAN Eskişehir bayisi Esray Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 17 adet Kässbohrer Yatay Silobas teslimatı TIRSAN Adapazarı fabrikada gerçekleşirildi. Teslimat plaketini Fabrika Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz’dan alan Boğaziçi Beton Yetkilisi Muzaffer Keleş: “Teslim aldığımız ürünler ile Kässbohrer araç filomuzu 23’e çıkardık. Kaliteye önem veren bir firma olarak müşterilerimize iyi ürün ve hizmet sunmayı, müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutmayı kendimize hedef koyuyoruz.” dedi.

Esray Otomotiv; TIRSAN, Kässbohrer ve Talson markalı araçlar ile DAF çekicilerin satış bayisi olarak Eskişehir ve çevresinde bölge bayiliğini yürütmektedir. 20 yılı aşkın satış ve satış sonrası hizmetleri tecrübesine sahip güçlü kadrosu ile DAF ve TIRSAN markalarını temsil etmektedir.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.