BKM Lojistiğin de tercihi Fruehauf

BKM Lojistiğin de tercihi Fruehauf

Otokar’ın, güvenilirlik, sağlamlık ve kalite özelliklerini taşıyan; müşterilerin talepleri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak üstün Ar-Ge...

Otokar’ın, güvenilirlik, sağlamlık ve kalite özelliklerini taşıyan; müşterilerin talepleri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak üstün Ar-Ge olanakları doğrultusunda tasarlanan treylerleri Türkiye’nin önde gelen firmalarından yoğun talep görmeye devam ediyor. Otokar, son olarak BKM Lojistik’e 10 adet Otokar-Fruehauf Mega Euroslider semi-treyler teslim etti.

BKM Lojistik’in İstanbul’daki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı ve Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı katıldı.

“Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en uygun araçları sunuyoruz”

Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı törende yaptığı konuşmada, lojistik alanında Türkiye’nin önde gelen firmalarından BKM Lojistik ile çalışmaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi. Tokatlı, “BKM Lojistik ile işbirliğimizin devamını diliyoruz. Otokar’ın semi–treyler alanındaki gücünü ve kalitesini Türkiye’nin önde gelen firmaları da yaptıkları tercihlerle gösteriyor. Otokar-Fruehauf ile öncelikli hedefimiz, müşteri memnuniyetini sürekli kılmak ve müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en uygun araçları sunmak. BKM Lojistik firmasına teslim ettiğimiz treylerlerin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

“Otokar-Freuhauf ile yaptığımız işbirliğinin gelişerek büyüyeceğine inanıyoruz”

Teslimat töreninde bir konuşma yapan BKM Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Edip Bakımcı ise yeni yatırımlarıyla sektörde sağlam adımlarla ilerlediklerini kaydederek şunları söyledi: “Filo genişletme çalışmalarımız çerçevesinde tercihimizi Otokar-Fruehauf Mega Euroslider’dan yana kullandık. Bu süreçte Otokar fabrikasını ziyaret ettik ve tüm araçların üstün Ar-Ge desteği ile üretildiğini, kalite değerlerinin herşeyin önünde tutulduğunu gördük. Yaygın ve etkin servis hizmet desteğini birebir gözlemledik ve doğru tercihin Otokar-Fruehauf olduğuna karar verdik. Bundan sonraki süreçte de işbirliğimizin gelişerek büyüyeceğine inanıyoruz.” diye konuştu.

Otokar-Fruehauf Mega Euroslider’ın özellikleri

Otokar-Fruehauf Mega Euroslider ile 2,95 metre iç net yüksekliğinin yanısıra ilave tavan yükseltme sistemleri ile maksimum hacim sunuluyor. Bu sayede farklı yükleri taşıma avantajı sağlanıyor. Müşterilerin talepleri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan semi-treyler araçlarında kullanım kolaylığını ve güvenliğini ön plana çıkaran 5 sıra alüminyum kapak, 5 sıra tente altı profili, paslanmaz malzemeden imal edilen kilit mekanizmalarına sahip arka kapı gibi geliştirilmiş üst yapı özellikleri yer alıyor. Ayrıca yürüme grubunda disk frenli dingiller, frenleme kabiliyetini bir kat daha artıran EBS sistemi, devrilmeye karşı yol emniyeti sağlayan RSS ve ön kalkar dingili otomatik kullanım kolaylığı sağlayan Traction Help gibi sistemler araçlarda standart olarak sunuluyor. Araçlardaki kullanıcı kolaylığı ve ihtiyaçlarını ön planda tutan aksesuarlar da sürücülere rahat bir kullanım imkânı veriyor. Çift katlı taşımaya uygun tasarlanan araçlarda 5 sıra tam, 1 sıra yarım aluminyum kapak bulunmakla beraber, yan dikme profilleri üzerine takılan yük kirişleri ile hassas yüklerin taşınmasına imkân veriyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.