Björling, Volvo'nun yeni modelini denedi

Björling, Volvo'nun yeni modelini denedi

İsveç Ticaret Bakanı Ewa Björling, İstanbul ziyareti sırasında makam aracı olarak kullandığı Volvo'nun yeni modeliyle test sürüşü yaptı. Resmi temaslarda...

İsveç Ticaret Bakanı Ewa Björling, İstanbul ziyareti sırasında makam aracı olarak kullandığı Volvo'nun yeni modeliyle test sürüşü yaptı. Resmi temaslarda bulunmak üzere iki gündür İstanbul'da bulunan İsveç Ticaret Bakanı Björling'e, Türkiye'ye özel olarak getirtilen Volvo'nun V60 Plug-in Hybrid modeli makam aracı olarak tahsis edildi. Aracı ilk defa İstanbul'da gören konuk bakan Björling, yeni modeli merak ettiği için denemek istedi. Bunun üzerine İsveçli Bakan Björling, İstanbul Modern Müzesi açık otoparkında aracın direksiyonuna geçti. Björling, Volvo Türkiye Genel Müdürü Turben Eckardt ile birlikte otoparkta 3 tur attı. Bakan Björling'in, yağmura rağmen keyifli anlar yaşadığı görüldü.

İsveçli Bakan Ewa Björling, daha sonra soruları yanıtladı. Günlük hayatında işlerinin yoğunluğu sebebiyle otomobil kullanmaya vakit bulamadığını anlatan Björling, ''Ancak otomotiv sektörü özel ilgi alanım. Yarış pistlerinde araç kullanacak derece otomobillere düşkünüm'' dedi. Björling, İsveç'in değerlerinden olan Volvo'nun özellikle çevrecilik, tasarım, modernizm ve teknolojiyi barındıran bir marka olduğunu ifade ederek, ''Kullandığım otomobil bana makam aracı olarak verildi. Bu otomobili İstanbul'da tanıma fırsatı buldum. Bu Volvo'nun ürettiği ilk hybrid otomobil, çevreci bir otomobil. İsveç olarak da sadece otomotivde değil, ısıtma sistemlerinde, ev ve enerji teknolojilerinde çevreci teknolojilere büyük destek veriyoruz'' ifadelerini kullandı.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.