Beumer hız ve güveni birleştirdi

Beumer hız ve güveni birleştirdi

Günümüz paletleme teknolojileri için en önemli sorunlardan biri olarak gösterilen güvenlik problemine Beumer, sofistike bir yaklaşımla cevap veriyor.Beumer...

Günümüz paletleme teknolojileri için en önemli sorunlardan biri olarak gösterilen güvenlik problemine Beumer, sofistike bir yaklaşımla cevap veriyor.

Beumer sofistike paletleme sistemleri fonksiyonu açısından yeni performans standartları ile karşımıza çıkıyor. İşletmede kullanılan girdi maliyetlerinin hızlı bir şekilde yükselmesi, her geçen gün daha da sıkılaşan iş güvenliği kuralları ve kalifiye personel eksikliği Beumer?in paletleme teknolojileri ile sorun olmaktan çıkıyor.Gelişmiş denetimleri ile Robotik paletleme en karmaşık işlemlerden en basit işlemlere kadar daha güvenli bir şekilde yapılıyor.

Beumer robotpac ve Beumer paletpac paletleme serisi ile büyüklükleri ve ambalajları ne olursa olsun tüm ürün gamları geniş bir yelpazede işlenebiliyor. Bu paletleme teknolojilerinde boş ve dolu palet taşıma, tam palet şal veya kaput koruma gibi ücretsiz bileşenler de entegre edilebiliyor.

Beumer pallet yazılımları komple ürün gamı için geliştiriliyor. Sofistike teknolojiler sayesinde, Beumer's paletleme sistemleri bireysel müşteri ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebiliyor. Özel olarak geliştirilen kavrama elemanları sayesinde, Beumer robotpac  palletizes ambalajlı ürünlerin güvenli bir şekilde taşınmasına da olanak veriyor.

Beumer, etkin ve kolay bir ara yüz kullanım olanağı sağlayarak ürünün kullanılması sırasında ortaya çıkabilecek karmaşıklıkları gideriyor. Operatörlere değişen şartlara kolayca uyum gösterme imkânını vererek temel parametreleri çabucak değişen karmaşık işlemlerde dahi güvenilir ve ekonomik bir çözüm sağlıyor.

Beumer paletleme teknolojisi müşterilerine birbirinden farklı üç seçenek sunuyor.

* Modüler yüksek kapasiteli paletleme
* Esnek robotik paletleme
* Otomatik depalletizers ve palet taşıma sistemleri

Hacı Yusuf Özer - LOJİSTİK EKİPMANLAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.