Baykant Nakliyat DAF-Tırsan dedi

Baykant Nakliyat DAF-Tırsan dedi

Baykant Uluslararası Nakliyat 5 adet DAF XF105.460 MD çekiciyi ve 5 adet Maxima Plus, T.SCS X+  semi-treyleri DAF-Tırsan Otomotiv Hadımköy lokasyonun da...

Baykant Uluslararası Nakliyat 5 adet DAF XF105.460 MD çekiciyi ve 5 adet Maxima Plus, T.SCS X+  semi-treyleri DAF-Tırsan Otomotiv Hadımköy lokasyonun da düzenlenen törende teslim aldı. Gerçekleştirilen törene Baykant Uluslararası Nakliyat firma sahibi Yıldıray Merdivan ve DAF-TIRSAN Otomotiv Hadımköy Satış Temsilcisi Yasin Tiryaki katıldı.

Baykant Uluslararası Nakliyat firma sahibi Yıldıray Merdivan, gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada, “DAF çekicilerini tercih etme sebebimiz, öncelikle sağlamış olduğu yakıt tasarrufu ile sürücülere ekonomik sefer yapabilme imkanı sunması, servis ağının geniş olmasıyla beraber müşteriye kazandırmış olduğu avantajlar ve satış sonrası hizmet kalitesinden duyduğumuz memnuniyettir,” dedi.  Merdivan , “Tırsan sektörde kendini kanıtlamış güvenilir bir marka ve perdeli ürün grubunda sektörün en iyisi olması öncelikli tercih sebebimiz olmasına neden oldu. Ayrıca treyler şasisinin ve tüm kaynaklı komponentlerin kataforez (KTL) ile kaplı olması ve bu sayede 10 yıl paslanmazlık garantisi verilmesi çok önemli bir özellik. Bu sayede araçlarımız ilk günkü yeniliğini koruyor ve yüksek ikinci el değeri ile satarken de kazandırıyor. İleriki dönemlerde de DAF ve Tırsan ile iş birliğimizi devam ettirmek istiyoruz ,” ifadelerini kullandı.

Merkezi İstanbul da bulunan Baykant Uluslararası Nakliyat’ın İzmir’de de deposu bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak yurtiçi ve yurtdışı taşımacılığı yapmakta olan firma, kara, hava, deniz ve demir yolu taşımacılığı alanında müşterilerine lojistik hizmeti sunmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.