Batu lojistik’ten uluslararası işbirliği

Batu lojistik’ten uluslararası işbirliği

Uluslararası alanda lojistik çözümler sunan Batu Lojistik, 26 farklı ülkede ve 42 farklı firmanın bir araya gelerek oluşturduğu, lojistik çözümler sunan...

Uluslararası alanda lojistik çözümler sunan Batu Lojistik, 26 farklı ülkede ve 42 farklı firmanın bir araya gelerek oluşturduğu, lojistik çözümler sunan IFA ağının bir parçası oldu. Batu Lojistik artık Avrupa operasyonlarında Avrupalı yerel profesyonelleri ve Avrupalı lojistik firmalarının imkânlarını kullanabilecek.

Kurulduğu 2002 yılından bu yana uluslararası alanda lojistik çözümler sunan ve müşterilerine her alanda taşımacılık, gümrükleme ve depo yönetimi hizmeti veren Batu Lojistik, International Forwarding Association ile iş birliği anlaşması imzaladı. Bünyesinde 26 ülkeden 42 firma barındıran ve çeşitli lojistik çözümler sunan IFA, bir araya getirdiği firmalara gümrükleme, lojistik depolama ve müşteri-satış aktiviteleri gibi konularda çözümler sunulmasını sağlıyor.

“26 ülkede şube”

Yapılacak bu anlaşma ile Avrupa’daki faaliyetlerini daha hızlı bir şekilde sürdürebileceklerini belirteren Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara sözlerine şöyle devam etti: “IFA, tüm Avrupa’yı kapsayan bir Network. Yaptığımız bu anlaşma ile Avrupa’da 26 ülkede şubemiz var gibi hareket edebileceğiz. Bu sayede biz de, müşterilerimiz de bu durumdan faydalanabilecek.”

IFA ile birçok lojistik uzmanının deneyimi aynı yerde olacak”

IFA ile oluşturulan güç birliğinin kendilerine ve Avrupalı firmaların Türkiye operasyonlarına çok şey katacağını belirten Taner Ankara, “IFA ile Avrupa’daki firmalarla aynı havuz içinde olacağız. Bu sayede ihtiyaç duyan firmalar, diğer firmaların bilgisinden ve imkânlarından yararlanabilecek. Herhangi bir Avrupa ülkesindeki lojistik uzmanı, o bölgenin şartlarını ve durumunu daha iyi bilebilir, Türkiye için de aynı desteği bizler sunacağız. Bu anlaşma ile kurumsal ve finansal hedeflerimize daha etkin bir biçimde ulaşabileceğiz” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.