Batu lojistik'den yeni bir hizmet

Batu lojistik'den yeni bir hizmet

Batu Lojistik Firmasının geliştirdiği MİNİVAN adı verilen  sistem  ile Uçaktan daha hızlı teslim dönemi başladı. Batu Lojistik firmasının...

Batu lojistik'den yeni bir hizmetBatu Lojistik Firmasının geliştirdiği MİNİVAN adı verilen  sistem  ile Uçaktan daha hızlı teslim dönemi başladı.

Batu Lojistik firmasının geliştirdiği MİNİVAN sistemi, Avrupa’ya taşınan ürünlerde teslimat hızıyla uçağa bir alternatif oluşturuyor. Avrupa’nın birçok noktasına 36 ila 40 saat arasında ve aynı araçta 3 tip ürün taşınmasına olanak sağlayan sistem, uçaktan daha pratik oluşuyla lojistik sektörüne ivme kazandırıyor.

Tek bir kurşun kalemden, o kalemin üretildiği fabrikanın dünyanın herhangi bir köşesine taşınmasına kadar geniş bir lojistik hizmeti sağlayabilen Batu Lojistik, geliştirdiği yeni taşıma yöntemiyle belki de “Gerilla Lojistik” olarak adlandırılabilecek bir hizmet sunuyor. Tek bir araçta yanıcı ve tehlikeli maddelerin, soğuk tutulması gereken ürünlerin ve askılı taşıma gerektiren ürünlerin transferinin gerçekleştirilebildiği sistem, Avrupa’nın herhangi bir noktasına 36-40 saat arasında, İngiltere’ye ise 3 günde teslimat yapabiliyor. Yöntemin özellikle acil gönderimlerde tercih edildiğine değinen Batu Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara,  İtalya’ya defile için kıyafet gönderiminden Fransa’ya kurbağa taşımasına kadar birçok alanda bu yöntemin müşteriler tarafından sıklıkla kullanıldığına değindi.

“Uçaktan Daha Çabuk Teslimat Yapıyor”

Acil gönderimlerde sadece uygun uçağın zamanının beklenmesi ve kargonun yüklenmesinin bile 36 saati geçebileceğine değinen Taner Ankara, Batu Lojistik’in minivan sistemini, uçaktan daha pratik, ihtiyaçtan doğan ve Ar-Ge çalışmalarıyla güçlendirilmiş bir yöntem olarak değerlendiriyor. 1500 kilograma kadar sevkiyat gerçekleştirebilen minivan sistemi ile taşınan ürünler Batu Lojistik tarafından sigortalanıyor ve güvence altına alınıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.