Barsan’ın 800 kamyon ve 1.000 treylerini ZF donattı

Barsan’ın 800 kamyon ve 1.000 treylerini ZF donattı

ZF’nin Türkiye otomotiv pazarında filolara verdiği destek büyük ölçüde artıyor. Barsan’ın 800 kamyon ve 1.000 treylerden oluşan filosu, ZF’nin lider Transics markalı bağlanabilirlik çözümleriyle donatıldı.

ZF’nin WABCO’yu satın almasıyla oluşturulan Ticari Araç Kontrol Sistemleri Departmanı, yapılan anlaşma kapsamında Barsan’ın 800 kamyon ve 1.000 treylerini, lider Transics markalı TX-SKYTM yerleşik bilgisayarları ve TX-TRAILERPULSETM gelişmiş treyler takip sistemi ile birlikte uzaktan arıza teşhis çözümleriyle donatacak. Bulut tabanlı dijital servis platformlarıyla bağlantılı olarak TX-CONNECTTM ve TX-TRAILERFITTM; filolara treyler durumuna erişim sağlarken, aynı zamanda treyler kapasitesini ve kullanımını optimize etmeye yardımcı olan operasyonel verilere de gerçek zamanlı olarak erişim sağlamaktadır.

Gerçek zamanlı filo yönetim imkanları ve veriye dayalı sunduğu bilgiler sayesinde, ZF’nin gelişmiş Filo Yönetim Çözümleri (FMS), dijital dönüşüm serüvenini destekleyerek ve operasyonel verimliliğini artırarak Barsan’ın güçlü müşteri hizmetlerinde ve kalite odaklı yaklaşımında daha da fark yaratmasını sağlayacaktır.

Bu anlaşma ZF’nin uzun süreli Türk ortağı olan İntermobil ile yakın bir iş birliği içinde gerçekleştirilmiştir.

kamil-barlin-006.jpgBarsan Global Lojistik’in kurucusu Kamil Barlın, “Günümüzün oldukça rekabetçi lojistik pazarında dünya çapındaki müşterilerimize birinci sınıf lojistik desteği sunabilmek bizim için büyük önem taşıyor, bu yüzden de ZF gibi ortaklarımızla azmimizi ve değerlerimizi paylaşabilmek oldukça önemli.” diyor. “Avrupa çapındaki servis ağı ile birlikte, ZF’nin kamyon ve treylerlere yönelik gelişmiş Filo Yönetim Çözümü imkanları verimlilik kazanımları sağlamanın yanı sıra, dijitalleşme serüvenimizi daha da hızlandırmaya destek olacaktır.”

Barsan, Avrupa ve Asya ile Birleşik Devletler ve Çin de dahil olmak üzere 38 ülkede yer alan 74 merkeziyle hizmetlerini global şirketlere sunuyor.

rifat-perahya.jpgİntermobil Genel Müdürü Rıfat Perahya “ZF’nin Türkiye’deki uzun süreli temsilcisi ve distribütörü olarak, ZF’nin bu önemli bölgedeki daimi büyümesini destekleyerek ortaklığımızı daha da geliştirmekten mutluluk duyuyoruz.” diye ekliyor.

transics__tx-trailerpulse.jpgTicari Araç Kontrol Sistemleri ile EMEA Dijital Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Peter Bal, “ZF, Barsan’ın global liderlik konumunu değerli bir müşteri olarak ağırlamaktan gurur duyar. Gelişmiş bağlanabilirlik çözümlerimizin Barsan’ın dijitalleşme serüvenini destekleyeceğine ve gelişmiş müşteri hizmetlerini bir üst seviyeye taşıyacağımıza inanıyoruz.” diyor.

Bal, “Bu anlaşma, ZF’nin pazardaki lider konumunu güçlendirerek Türkiye’deki stratejik önem taşıyan otomotiv pazarında devam eden büyümemize dikkat çekmektedir ve kamyon ve treylerler için entegre çözümlere yönelik kapsamlı portföyümüzün sunduğu katma değerin en güncel kanıtıdır. Türkiye’de devam eden desteği ve iş birliği için uzun süreli ortağımız İntermobil’e teşekkürlerimizi sunarız.” diye ekliyor.

transics_pro_tx-trailerpulse-w-battery_01.jpgtransics-tx-sky.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.