Bakan Ergün'den Otokar'a ziyaret

Bakan Ergün'den Otokar'a ziyaret

Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Koç Holding Savunma Sanayi, Diğer Otomotiv ve Bilgi Grubu Başkanı Kudret Önen ve Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç...

Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Koç Holding Savunma Sanayi, Diğer Otomotiv ve Bilgi Grubu Başkanı Kudret Önen ve Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç geziye ev sahipliği yaptı. 

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar’ın Sakarya’da bulunan fabrikası 08 Haziran 2012, Cuma günü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün tarafından ziyaret edildi. Bakan Ergün’e, ziyaretinde Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Sakaryalı bürokratlar eşlik etti.

Ergün’e ziyaret kapsamında ilk olarak üretim ve Otokar’ın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapılırken; daha sonra fabrika gezildi. Ziyaret kapsamında ayrıca geçtiğimiz aylarda açılan Tank Test Merkezi de gezildi.

Gezi sonrasında Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’e ziyaretlerinin anısına bir plaket takdim ederken Bilim, Koç Holding Savunma Sanayi, Diğer Otomotiv ve Bilgi Grubu Başkanı Kudret Önen ise Ergün’e zırhlı araç maketi takdim etti.



LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.