Azerbaycan’a ihracat yapan firmalar Nakliye Rehberi’nde

Azerbaycan’a ihracat yapan firmalar Nakliye Rehberi’nde

Azerbaycan nakliye konusunda da başarılı işler gerçekleştiren yük ve boş araç ilan sayfası Nakliye Rehberi, kurulduğu günden bu yana ücretsiz üyelik ve sınırsız yük ve boş araç ilanı verme imkanı sunuyor.

Ülkemizin doğu bloğunda yer alıp aynı zamanda Türki Cumhuriyetler içerisinde de bulunan Azerbaycan coğrafi konumu itibarı ile oldukça stratejik bir nokta da yer almaktadır. Batısında Ermenistan ve Gürcistan, kuzeyinde Rusya doğusunda Hazar denizi, güneyinde ise İran ile çevrili bulunan Azerbaycan’ın başkenti Bakü’dür.

Ülkemizin Azerbaycan ile geçmişten günümüze uzanan ticari ilişkileri ihracat, ithalat ve transit taşımacılık çerçevesinde devam etmektedir. Ülkemizde Azerbaycan’a ihracat yapan üretici firmalarımızın büyük bölümü nakliye alanında işbirliği içerisinde olduğu lojistik şirketleri ile taşımacılık ihtiyaçlarını karşılamaktadırlar. Azerbaycan nakliye firmaları ile de irtibatlı olan bu firmalarımız yılın belirli dönemlerinde yoğunlaşan ve sıkışan nakliye aracı tedariki esnasında araç arayışına giren ihracatçı firmalarımız genel itibarı ile internet üzerinden taşıma aracı araştırma yoluna gitmektedirler.

Bir çok sektörde olduğu ihracat ithalat ve taşımacılık sektörü de internetin avantajlarından yararlanmaktadırlar. Ülkemiz genelinde internet ortamında faaliyet gösteren çok sayıda yük ve boş araç ilan sayfası hem yük sahibi kuruluşlara hem de lojistik firmalarına hizmet sunabilen yapıda dizayn edilmiştir.

İnternet üzerinden yük ve boş araç ilanı yayınlamak üzere kurulmuş olan sayfalardan biri de Nakliye Rehberi’dir. Nakliye Rehberi uzun yıllar önce başladığı yayın hayatında önemli projelerin gerçekleşmesine imza atmıştır. Dış ticaret yaptığımız tüm ülkelerde olduğu gibi Azerbaycan nakliye konusunda da başarılı işler gerçekleştiren yük ve boş araç ilan sayfası Nakliye Rehberi, kurulduğu günden bu yana ücretsiz üyelik ve sınırsız yük ve boş araç ilanı verme imkanı sunuyor.

Azerbaycan’a gerek komple tır gerek parsiyel nakliye kapsamında bulunan yük gruplarının taşınmasına dair nakliye aracı araştıran ihracatçı firmaların kolay kullanıma sahip ara yüzü bulunan sayfamıza girerek yüklerini yayınlamalarının hemen akabinde nakliyeci kuruluşlar tarafından teklif sunum aşamasına getirecek şekilde ilerleme sağlanmaktadır. Kara, deniz, hava ve demiryolu nakliye gibi seçeneklerin tamamı ile ilgili yük ve boş araç ilan yayınlama imkanı tanıyan Nakliye Rehberi aynı zamanda tüm yük sahibi ve nakliye şirketi konumunda bulunan kullanıcılara firmalarının reklamlarını yayınlatabilecekleri reklam bölümlerine de sahiptir.

Haber: Nakliye reklamları

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.