Ayda 834 TL’ye Alfa Romeo sahibi olun!

Ayda 834 TL’ye Alfa Romeo sahibi olun!

Tofaş çatısı altındaki Alfa Romeo,  lüks küçük sınıftaki temsilcisi MiTo’dan kompakt sınıfta kendini hızla kanıtlayan Giulietta modeline kadar...

Tofaş çatısı altındaki Alfa Romeo,  lüks küçük sınıftaki temsilcisi MiTo’dan kompakt sınıfta kendini hızla kanıtlayan Giulietta modeline kadar tüm ürün yelpazesi için geçerli olan ve Koç Fiat Kredi desteğiyle hayata geçen Aralık ayı kampanyasıyla dikkat çekiyor. 31 Aralık tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında tüm Alfa Romeo modelleri için 20 bin TL için 24 ay vade ve % 0 faiz oranıyla Alfa Romeo Finans aracılığıyla 834 TL’lik uygun taksitlerle kredi kullanma imkânı sunuluyor.

Tofaş çatısı altındaki Alfa Romeo, Koç Fiat Kredi çatısı altındaki Alfa Romeo Finans kanalıyla düzenlediği yılın son kampanyası kapsamında mevcut tüm modelleri için çok uygun kredili alım imkanı sunuyor.  Tüm Alfa Romeo modelleri için % 0 faizle 20 bin TL için 24 ay vadeyle kredi kullanma imkânının sunulduğu kampanya ile aylık 834 TL’lik taksitlerle cazip satın alma kolaylıkları sağlanıyor. Alfa Romeo, Aralık ayı kredi kampanyasına ek olarak hem Giulietta hem MiTo modelinde sunduğu avantajlar ile de ön plana çıkıyor. Alfa Romeo sahibi olmak isteyen müşteriler, Alfa Romeo Giulietta’da 53 bin 700 TL’den başlayan, Alfa Romeo MiTo’da ise 46 bin TL’den başlayan Aralık ayına özel fiyat avantajlarından yararlanabiliyor.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.