Avrupalı otomotiv devlerinin tercihi

Avrupalı otomotiv devlerinin tercihi

Olimpia Oto Camları Genel Müdürü Mehmet Zenginer, sektörde 42’nci yılını tamamlayan şirketin üretim yaptığı 2 fabrikası, 10 bölge bayii, anlaşmalı...

Olimpia Oto Camları Genel Müdürü Mehmet Zenginer, sektörde 42’nci yılını tamamlayan şirketin üretim yaptığı 2 fabrikası, 10 bölge bayii, anlaşmalı olduğu sigorta firmaları kapsamında 199 yetkili servis noktası ve 700’ü aşkın müşteri ağı ile tüm Türkiye’de hizmet verdiğini söyledi. Zenginer, Olimpia Adana Bölge Müdürlüğünün yeni hizmet binasının açılış törenine katılmak için bulunduğu Adana’da yaptığı açıklamada, Türkiye’de otomotiv sektörünün geçen yıl büyük bir atılım gerçekleştirdiğini ve ihracatta ilk sırada yer aldığını belirtti.

Ürettikleri camların genellikle ticari araçlar için olduğunu ve yüzde 50’sini başta Avrupa ülkeleri olmak üzere, 40 ülkeye ihraç ettiklerini vurgulayan Zenginer, şöyle konuştu: “Avrupalı otomotiv devleri Mercedes, Volvo, New Holland, McCormick gibi firmaların en önemli ihracatçılarından birisi konumundayız ve ürünlerimize ilgi her geçen gün artıyor. Yaptığımız atılımlarla ve pazarlama stratejilerimizle sektörde yarıştığımız diğer Avrupalı rakiplerimizi geçmek istiyoruz. Avrupa’daki her ticari aracın camının Türk markası taşıması en büyük hedefimiz.”

TÜRKİYE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.