Atlasjet, Kasım'da İşçi ve Personel Alacak

Atlasjet, Kasım'da İşçi ve Personel Alacak

Atlasjet, kasım ayı ilanında işçi ve personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilan ile ilgili detaylar haberimizde...

 

Atlasjet, yayımladığı bir ilan ile farklı kadrolarda işçi ve personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda yer alan kadrolar, adaylarda aranan genel şartlar ve diğer detayları haberimizde aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

* İstanbul ve Adana

ATLASJET TARAFINDAN YAYIMLANAN BOŞ KADROLAR

* Bilet Satış Memuru, Yazılım Uzmanı, Uçak Temizlik Personeli, Genel Muhasebe Uzmanı, İşyeri Hekimi, Satış Müdürü, Muhasebe Yöneticisi, Çevre ve İş Güvenliği Uzmanı, Engelli Personel - Genel Müdürlük

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

* Atlasjet Havacılık A.Ş. tarafından yayımlanan personel ve işçi alım ilanına, ilgili eğitim seviyesinden mezun adaylar, Orta düzeyde ingilizce bilgisine sahip adaylar, MS Office uygulamasını kullananbilenler, ekip çalışmasına yatkın adaylar, askerlik ile ilişiği bulunmayan adaylar, alım yapılacak şehirlerde ikamet eden veya edebilcek adaylar ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek adaylar başvuru yapabilecekler. 

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDİYOR?

* Atlasjet Havacılık A.Ş tarafından yayımlanan personel ve işçi alım ilanına başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi ilanda yer alan her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmiştir. 

BAŞVURU DETAYLARI

* Atlasjet personel alım ilanında yer alan diğer ayrıntıları görüntülemek ve ilanda yer alan kadrolara başvuru yapmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki kullanabilir ve ilana erişim sağlayabilirsiniz.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.